.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Unhappy как да отслабнем?

Искам да отслабна с 4-5 кг за 1 месец някъде .. Висока съм 1.58 и тежа 47 - 48 кг., но искам да стана поне 43-44 .. Спортувам си, но не умея нещо да се лишавам от храна немога .. нямам никаква воля ( за съжаление ) ,, Кажете някоя ефикасна диета или определени храни от които да се лишавам и аз незнам вече почти всичко съм пробвала и се провалям ..

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Стига бе, хора.. По 5 едни и същи теми на ден пускате. Еми има си търсачка ба*ти.
    + Това има и специална тема за диетите още на първата страница http://www.teenproblem.net/forum/sho...0%B5-%29-vol-5
    А и да ти кажем диета,или от какво да се лишаваш, ти като нямаш воля е все тая.
    Последно редактирано от katii : 07-15-2012 на 15:25
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Нямала воля, пък тръгнала диети да спазва. И ние като ти кажем да не бухаш по цял ден торти, кроасани и вафли и ти кво? Пробвала всичко... И какво точно си пробвала? Не е важно какво не ядеш, а какво ядеш - всяка храна може да намери своето място в добре балансиран хранителен режим. Не става да търсиш на работата лекото и на баницата мекото.
    А да, викаш спортуваш си. Какво спортуваш, ако не е тайна?
    Последно редактирано от FuckingFreak : 07-15-2012 на 15:31
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

не е тайна всяка сутрин бягам и карам колело по 20 км на ден .. волята наистина си я нямам, но когато ми се опре все ще се намери вярно е, че има много теми, но това са различни килограми .. Не е важно какво не ядеш, а какво ядеш - всяка храна може да намери своето място в добре балансиран хранителен режим. - ами кажете ми някакъв правилен хранителен режим с който ще сваля 4-5 кг ..

Спри да ядеш и за 3 месеца гладна диета гарантирам - ще си фиданка

Хранителни режими бол, в google не можа ли да напишеш? Ако нямаш никакви хранителни навици, ние ли да ти казваме какво да ядеш...
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

мисля да пробвам с 90 дневната диета някой пробвал ли е и въобще има ли ефект от нея

Супер фен Аватара на musS
    E как не ви омръзна все едно и също

еми на така не ни омръзна на теб ако ти е си твой проблем

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Еми следващия път заслужавате да не ви се и отговори...все едно не знаете от какво трябва да се ограничавате..пууу

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми спри да ядеш вафли,пасти,торти,солети и боклуци от тоя род, яж черен хляб, спри газираното и пий 2л вода на ден и воала..
    не е толкова сложно да се сетиш
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

^Нали ... то е супер трудно да се досетиш, въобще не се намираме в 21 век, където в интернет сме заринати от инфо по всички въпроси буквално. Обаче не, твърде трудно е да отвориш гугъл и да се поровиш сам. А пък като ти дадат отговор на въпросите и той не те устройва, почваш да се оправдаваш с тва и с онова....
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ама то и интернет не й трябва
    само като видиш колко калории има в една вафла и колко в една праскова примерно ще се досетиш и сам що не трябва да ядеш вафли и подобни боклуци
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си