.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Troll fail?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А мен искрено ме натъжи...

Патка съм.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Някъде из София...
    Аз отдавна съм приел, че в тоя форум едно 90% процента са фейкове

Другите 10% сме аз и ти ;d

Мега фен Аватара на draid
    Ти остави друго, ми чак се хабих и да пиша. Тцтцтц

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А аз се хабих да изчета всичко...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Пък аз даже се и трогнах.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ах,поне се научете да лъжете като хората бе ?!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Много бързо порасна
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B8%D0%B5

А с бебето какво стана?
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...5-%D1%81%D0%B8

Този профил не се използва само от мен,а и от моята приятелка.Писала съм го това нещо.Колкото до бебето...Отидох на гинеколог и се оказа,че не съм бременна,или поне тя така ми каза.Не бих писала лъжи ей така,просто защото няма какво да правя.Наистина съм в тежко положение.Не ви принуждавам да вярвате,мислете каквото искате.Жалко,много жалко...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Бъди силна, живота продължава. В такива моменти никой не може да ти помогне, защото само с времето болката ще отслабне. Обгради се от хора който те обичат и подкрепят, нека да са ти опора докато се съвземеш. Успех..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg Виж мнението
    Колкото до бебето...Отидох на гинеколог и се оказа,че не съм бременна,или поне тя така ми каза.
    И годинките пак не ти се връзват.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София
    Добре, аз разбирам да правите лъжливи теми ей така за бъзикня, някакви тролски, за спор, за дебат, за екшън. Ама ей такива неща дето карат хората да изпитват съжаление са ми много странни. В началото ми беше станало тоооолкова мъчно! Напомни ми за единствената ми болезнена раздяла някога и си помислих: "Милото момиче, знам колко и е тежко и колко има да го изживява." И за известно време наистина ми стана много тъжно за тебе. Някакво обидно е после като се окаже, че си чешеш пръстите и си измисляш истории по абсолютно неясни за мен поне причини.

Violenza е права. Бременна си на 18 през 2012, сега вече си на 21. Как стана това бре? Аз що не мога така да дръпна 3 години за няколко месеца? Тея обяснения с профила, ползван от много хора са такава боза, че не знам защо се обръщат все към тях. Все едно да си направиш регистрация с 5 бутона е тооооолкова адски трудно, че една на цяла компания прави за всички останали.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    На колко сте? Ако сте на по 16, 17 би трябвало да знаеш, че подобни обищания изобщо нямат покритие.

И ми е интересно, каква причина ти е дал за късането, като си го попитала?
    Троловете са си тролове, ами ти защо не внимаваш ? Записала задочно на 16 години - възможно, ама малко вероятно...

Град
    Някъде из София...
    Ще оставя темата още малко отключена, че ме кефи как авторката започна сама да се оплита в лъжите си

Та въпроса е как за една година стана от 18 на 21?

Вие пък как може да си помислите, че лъже ? Това все пак е форум, не може да си позволи да лъже току-така... Има си причина момичето, ей сега гледайте как ще ви затвори устата.

Град
    София
    Мен ме дразни това, че се ебава със съвсем реални ситуации. Не знам коя от двете теми е истина (или и двете не са), но такива неща се случват, не са забавни и е яко грозно да се подиграваш с проблеми, които в момента сполетяват други хора.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Не съм прочела другите постове. Искам само да ти кажа, че това, което си написала все едно съм го писала аз. Имах уж сериозен приятел година и почти 5 месеца докато края на май просто ми каза, че ще ни е по-добре разделени и ме остави. А уж ми казваше и обещаваше ''съвсем отговорно'' хиляди неща, доста от които така и не видях. Това лято беше най-ужасното, тоя период ми беше най-ужасния. Нова тръпка е най-доброто лекарство, защото ти държи мислите в новия човек, а не в миналото и болката.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Не съм прочела другите постове. Искам само да ти кажа, че това, което си написала все едно съм го писала аз. Имах уж сериозен приятел година и почти 5 месеца докато края на май просто ми каза, че ще ни е по-добре разделени и ме остави. А уж ми казваше и обещаваше ''съвсем отговорно'' хиляди неща, доста от които така и не видях. Това лято беше най-ужасното, тоя период ми беше най-ужасния. Нова тръпка е най-доброто лекарство, защото ти държи мислите в новия човек, а не в миналото и болката.
    Точно сега се чувствам толкова зле,че изобщо не мога да мисля за други момчета.Той за мен беше единствен...Не мога да си представя дори да съм с друг.Всичко приключи толкова бързо.Не мога да повярвам колко изиграна се оказах.А давах всичко за него,всичко...Вече ми е все едно за каквото и да било...

Град
    София
    ^ Та последно на 18 ли си, на 40 ли си или на колко? И коя от двете истории е измислица?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Някъде из София...
    Тактичното заобикаляне на всички въпроси

До довечера оставям темата отключена, ако авторката не даде смислено обяснение на въпросите които и зададохме преди това, ще бъде заключена.

Мега фен Аватара на mynichka
    Това е, защото си поставила неговите мечти пред твоите. Не казвам да си пълен егоист и да правиш всичко само за теб, но поне по- важните неща. Иначе всичко минава с времето и аз бях адски наранена- всъщност не си го признавах, мислех че съм адски силна- никога не бях очаквала човекът до мен да се превърне в толкова ужасно нещо. Може ми за месец, два се пооправих.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Не може просто ей така да ти е казал, че иска да се разделите... трябва да има някаква причина.Иначе нищо не можеш да направиш според мен кат гледам... просто ми се струва, че и да опиташ нещо няма да си залужава.... ще има мъка и то много но времето ще оправи нещата спокойно ...

Супер фен Аватара на Me4encety
    И аз преживявам тежка раздяла,ама не ми пука.Мацка,гледай си живота и продължавай напред.Ще ревеш,ще те боли,ще искаш да умреш може и да се пробваш,ама ще ти мине рано или късно.Не се притеснявай най-лошото тепърва предстой.Още не си се развела заради това,че мъжа ти е транссексуален нали ? Ще намериш друг който да те оценява повече от онова говедо и ще си щастлива.Все пак старата любов най-лесно се забравя с нова.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Повече от фен Аватара на mechone
    Усмихвай се повече и бъди постоянно около приятели. Това помага.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си