- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На ръба съм...
Troll fail?
А мен искрено ме натъжи...
Патка съм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз отдавна съм приел, че в тоя форум едно 90% процента са фейкове
Другите 10% сме аз и ти ;d
А аз се хабих да изчета всичко...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пък аз даже се и трогнах.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ах,поне се научете да лъжете като хората бе ?!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Този профил не се използва само от мен,а и от моята приятелка.Писала съм го това нещо.Колкото до бебето...Отидох на гинеколог и се оказа,че не съм бременна,или поне тя така ми каза.Не бих писала лъжи ей така,просто защото няма какво да правя.Наистина съм в тежко положение.Не ви принуждавам да вярвате,мислете каквото искате.Жалко,много жалко...
Бъди силна, живота продължава. В такива моменти никой не може да ти помогне, защото само с времето болката ще отслабне. Обгради се от хора който те обичат и подкрепят, нека да са ти опора докато се съвземеш. Успех..
Добре, аз разбирам да правите лъжливи теми ей така за бъзикня, някакви тролски, за спор, за дебат, за екшън. Ама ей такива неща дето карат хората да изпитват съжаление са ми много странни. В началото ми беше станало тоооолкова мъчно! Напомни ми за единствената ми болезнена раздяла някога и си помислих: "Милото момиче, знам колко и е тежко и колко има да го изживява." И за известно време наистина ми стана много тъжно за тебе. Някакво обидно е после като се окаже, че си чешеш пръстите и си измисляш истории по абсолютно неясни за мен поне причини.
Violenza е права. Бременна си на 18 през 2012, сега вече си на 21. Как стана това бре? Аз що не мога така да дръпна 3 години за няколко месеца? Тея обяснения с профила, ползван от много хора са такава боза, че не знам защо се обръщат все към тях. Все едно да си направиш регистрация с 5 бутона е тооооолкова адски трудно, че една на цяла компания прави за всички останали.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ще оставя темата още малко отключена, че ме кефи как авторката започна сама да се оплита в лъжите си
Та въпроса е как за една година стана от 18 на 21?
Вие пък как може да си помислите, че лъже ? Това все пак е форум, не може да си позволи да лъже току-така... Има си причина момичето, ей сега гледайте как ще ви затвори устата.
Мен ме дразни това, че се ебава със съвсем реални ситуации. Не знам коя от двете теми е истина (или и двете не са), но такива неща се случват, не са забавни и е яко грозно да се подиграваш с проблеми, които в момента сполетяват други хора.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не съм прочела другите постове. Искам само да ти кажа, че това, което си написала все едно съм го писала аз. Имах уж сериозен приятел година и почти 5 месеца докато края на май просто ми каза, че ще ни е по-добре разделени и ме остави. А уж ми казваше и обещаваше ''съвсем отговорно'' хиляди неща, доста от които така и не видях. Това лято беше най-ужасното, тоя период ми беше най-ужасния. Нова тръпка е най-доброто лекарство, защото ти държи мислите в новия човек, а не в миналото и болката.
Точно сега се чувствам толкова зле,че изобщо не мога да мисля за други момчета.Той за мен беше единствен...Не мога да си представя дори да съм с друг.Всичко приключи толкова бързо.Не мога да повярвам колко изиграна се оказах.А давах всичко за него,всичко...Вече ми е все едно за каквото и да било...
^ Та последно на 18 ли си, на 40 ли си или на колко? И коя от двете истории е измислица?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Тактичното заобикаляне на всички въпроси
До довечера оставям темата отключена, ако авторката не даде смислено обяснение на въпросите които и зададохме преди това, ще бъде заключена.
Това е, защото си поставила неговите мечти пред твоите. Не казвам да си пълен егоист и да правиш всичко само за теб, но поне по- важните неща. Иначе всичко минава с времето и аз бях адски наранена- всъщност не си го признавах, мислех че съм адски силна- никога не бях очаквала човекът до мен да се превърне в толкова ужасно нещо. Може ми за месец, два се пооправих.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не може просто ей така да ти е казал, че иска да се разделите... трябва да има някаква причина.Иначе нищо не можеш да направиш според мен кат гледам... просто ми се струва, че и да опиташ нещо няма да си залужава.... ще има мъка и то много но времето ще оправи нещата спокойно ...
И аз преживявам тежка раздяла,ама не ми пука.Мацка,гледай си живота и продължавай напред.Ще ревеш,ще те боли,ще искаш да умреш може и да се пробваш,ама ще ти мине рано или късно.Не се притеснявай най-лошото тепърва предстой.Още не си се развела заради това,че мъжа ти е транссексуален нали ? Ще намериш друг който да те оценява повече от онова говедо и ще си щастлива.Все пак старата любов най-лесно се забравя с нова.
Усмихвай се повече и бъди постоянно около приятели. Това помага.