- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диета с диня
На вас кой ви каза, че съм момиче? Мисля, че името ми завършва на er, а не на А....
Стана ми тъжно за теб...![]()
не виждам какво в яденето ти ти помага да отслабнеш.. това не е нито диета,нито ограничение.. абе нищо не правиш... най-лесно е щом ходиш на фитнес казваш на инструктора да ти направи една програма за отслабване и си ок...
Аз на фитнеса не вдигам тежести, а използвам пътеката. И тя ли е за стягане?
И Според теб Fuck13, кое е по-диетично от динята?
Абе, какво сте седнали да им наливате акъл в празните тикви, не мога да разбера. Нека си правят динените диети, да отслабват с 5 филии, да тичат на пътеката във фитнеса и всичко да е розово.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Що не покажеш, че твоята тиква не е празна, а? Кажи кво да ям да те видим.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
* ахах не нее, не мога просто :ДД това да не ти е немски език, че дали имаш -er или -erin накрая определя от какъв пол си? и откъде на къде трябва да гледаме ника ти и да знаем кво си? никъде не си споменал, а такива глупости с диети принципно ги правят момичетата, so..*
виж тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...%D0%B5-)-vol-6
И като го правят повече момичетата това значи, че трябва момчетата да сме свини ли? Това че твоя приятел е слаб и спортивен, не значи, че всички са такива. Генът ми е такъв, че по-лесно качвам килограми, имам корем и гърди като на жена, както и огромни бедра. Ето защо искам да го променя, но явно и операция да ми направят - с гените не може да се борим.
Докато си седиш на гъза и не захванеш да четеш и да практикуваш четенето може само да се оправдаваш с гените си![]()
Мой приятел има генетична обусловеност да е дебел и по бащина, и по майчина линия. Беше доста пълен. Сега е хем слаб, хем стегнат. Общо взето главно с мноооооого спорт и много bb-team.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Това,че нямаш воля не означава,че гените са ти виновни
Теб те мързи да си мръднеш пръста за да слезеш няколко реда по-надолу в раздела и да видиш ОГРОМНАТА тема за диети,а к'во остава да спазваш такава и/или да спортуваш о.О
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Здравейте : ) от началото на юли месец се опитвам да отслабна . Спазвах диети за около 4 /5 дни , правех упражнения в нас , тичах и свалям 3 килограма ... по надолу не слизам ; ( ако имате някакви идеи казвайте![]()
Спазвала си диета 5 дни. Какво очакваш? -10 кила за една седмица ли?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."