Първоначално написано от
weenonas
Elli * видях, че си ме питала в миналата тема за съвет за историята. Ами аз също съм ужасно зле по история, само че имах добродушен учител, който ми остави 6, а не знаех и за 3. Така че всъщност не знам какво да кажа. Харесва ли ти предмета? На мен лично не и затова честно казано не си помръднах пръста (сега обаче ми е гадно, че господина ме пожали, а аз не направих нищо), но щом учителката ти е строга, предполагам няма да се смили над теб, затова може да си избереш един ден от седмицата в който не си много натоварена и прочети 2 или 3 пъти урока, като бъдеш съсредоточена и после накратко си го разкажи. Аз така правех в 6ти клас - тогава господина ми писа двойка и родителите ми ме накараха да уча по предмета ://
Не знам за вас обаче аз на няколко пъти си променях желанията =D Като бях 6ти клас исках да стана архитект,но ме наплашиха че има много геометрия, затова после реших фотограф, но се оказа че училището ще ми е твърде далече и така още няколко пъти ми хрумваха някакви професии, които ме влекът и накрая какво .. кандидатствах за архитект =D Не знам обаче при който е решил да учи език как е =DD Дилемата тук по скоро е относно качеството на образованието и да не е пълно с наркомани. Въпреки че не вярвайте толкова на слухове, най-добре питайте достоверни източници, които учат там как е ;]