- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви кара да го обичате/да я обичате?
^Абе, не знам, но пък предният ти цитат звучи направо мазохистично.
По темата - ще пасувам, защото май изобщо не разбирам от любов.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Нямам предвид, че ме принуждава и ме кара да съм нещо, което не съм... Ще ти дам пример, за да разбереш.
Две от негативните ми качества са, че съм (1) властна и (2) нетърпелива. С него няма такова нещо. Не търпи да му се качвам на главата, а няма какво да се лъжем - ако можех, щях, просто такава е женската природа, в частност - моята. Ако се опитам да го изкомандоря или да реша нещо вместо него (когато сме замесени и двамата), ми се показва, че така просто няма да се получи. А търпението... тренирам си го всеки път, когато тръгне да ми разказва нещо, защото го прави м-н-о-г-о б-а-в-н-о.
Не знам дали 'мазохистично' е точната дума, но и аз съм го забелязала в някои нейни мнения. Сякаш се чувства готино от това да е жена и мъжа да е над нея и да диктува всичко, което ми изглежда малко фалшиво и нещастно.. всмис... само казвам какво мисля...
Иначе аз харесвам това:
*…Аз обичах прекалено много неща, поради което непрекъснато се обърквах, увисвах без опора в празнотата, тичах подир една падаща звезда, подир друга, подир трета, докато сам тупнах на земята. Това е нощта, това прави тя от теб. Никому не можех да предложа нищо повече от собствения си хаос.
*"Идва момент, в който просто обичаш някого. Не защото е добър или лош, или какъвто и да било. Просто го обичаш. Това не означава, че ще бъдете заедно завинаги. Не означава, че няма да се нараните взаимно. Значи само, че го обичаш. Понякога въпреки това, което е, а понякога заради това, което е. И знаеш, че и той те обича, понякога заради това, което си, а друг път въпреки него."
*Every relationship is messed up. What makes it perfect is if you still want to be there when things really suck.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.