- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против свирките и лизането
Момичета гнус ли ви е да правите свирки на приятеля си.Аз лично нямам нищо против, но имам приятелки които ги е гнус.
За момчетата- гнус ли ви е да лижете своята половинка?
Ох... Има ли начин изобщо някой да е против?
Разбира се, че не ме е гнус.
Everything changes, but beauty remains ...
Реална преди ме беше гнус да го правя и не го бях правила.Самоче сега съм с момче от доста време и даже ми е приятно да му доставям удоволствие по този начин.
Брях,брях
Hell no
Повече ме е 'гнус' от хора, които ги е гнус от много и дребни работи в голяма степен.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
То тва, целата тема е реторична, не само въпросите...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Оралният секс да не е "аз ти направих кефа - ти също си задължен". На ти куклите - дай ми парцалките. Я, стига. Иначе по темата: преди ме беше гнус и не смятах, че някога ще стане. Единствено на настоящия ми приятел съм правила и ми харесва да му доставям удоволствие.
Не става дума за принципа аз ти направих френска, върни ми услугата, а за това, че човек не трябва да е егоист в леглото. Щом с някой си стигнал до спалнята, то трябва и да можеш да му се отдадеш напълно и да не мислиш само за собственият си кеф, но и за този на партньора.
само в цикъл малко ме е гнус да лижа ама кво да прая![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тези, които ги е гнус или въобще не са пробвали, или са случили на някой мизерник! Иу това е много гадно, ако е така и мен би ме било гнус, ако пича не поддържа добра интимна хигиена!
Кви са тия теми от петокласници, за или против.
Не стига ,че е 276436243 такава тема...ами е и супер безсмислена.
Уатева.
ЗА СЪМ И С ДВЕТЕ РЪЦЕ ,И ДВАТА КРАКА!
maDamn
Познавам момиче, което го е гнус да се целува с език, така че има всякакви хора.![]()
Как може да ви е гнус от гаджето ви?! Много ясно, че щом съм решила да спя с някой не ме е гнус от него, правя му френска, гълтам и ми е хубаво.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
щом си решил/а да го вкарваш/да ти го вкарват, как ще те е гнус от другия човек!?
dafuq
а въпроса за френската-не е необходимо всеки път да е равно, ама ако стане практика от едната страна да се получава, а да не се дава нищо, тогава е кофти..
Абсолютно. Не ви ли омръзна?
Послепис: Форумна среща в Пловдив!
Обичам да доставям удоволствие на жените. Естествено има жени който ги е гнус не само да правят орална но и на тях да им се прави което е странно. Кой нормален човек бяга от такова удоволствие. Имах едно много странно гадже тя обичаше да ми прави френска но аз като исках да и направя кефа на нея тя не искаше.