.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Момчета!

12h
    Guest

Момчета!

Моля ви кажете ми какво търсите е едно момиче и какво бихте искали жените да знаят за вас (неща, които ви дразнят, но не можете да кажете на едно момиче за да не се разсърди).

Супер фен Аватара на minchorna
    Излъчване,чар,УМНА и ЗДРАВО СТЪПИЛА НА ЗЕМЯТА
    Дразни ме несериозността

Повече от фен Аватара на greenblood
    Аз примерно харесвам момичета с добро чувство за хумор да са секси да знаят какво искат в живота. Най мразя жените които са високомерни и се мислят за мона лиза.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Ами харесвам момичета, които са сериозни.Не някои, на които като им покажа кутрето си и да метат пода от смях, искам да кажа да са си зрели за възрастта.. Обичам да имат чувство за хумор, а пък красотата не е от определящите фактори.. Според мен не е важно как човек изглежда отвън, важно е как изглежда отвътре! Естествено да са умни и лъчезарни, имам предвид не да ходи по коридорите или на улицата, като че ли съм й изял сандвича, ами да е усмихната ! Това е

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    1. лаком спормояд
    2. самоходна минетна гаубица
    3. неуправляемо сексуално торпедо с ядрена бойна глава
    4. Малко анална либоФ

sooo
    call me maybe?
    Grumpy old madman

По мои наблюдения трябва да си:
    1. Много перверзна - но без да заглеждаш други;
    2. Адски забавна - но без да си правиш ташак с него;
    3. Много мила и разбираща - само към него обаче.
    Ако изпълниш 1, 2 и 3 ще се превърнеш в скучна Затова аз го оставям да ревнува леко (виждам се с бившите, с които сме си приятели), ебавам го (но не прекалено и не за някоя тема, на която би се засегнал) и гледам да го разбирам без да съм мила. В дните на изпитите му може да си 1, 2 и 3, но остави някакво място за интрижка. Все пак ако си съвършена, той не те заслужава, ако си прекалено гадна... е, ще се сети все някога да те зареже. Може би.
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyPunk Виж мнението
    Все пак ако си съвършена, той не те заслужава
    Не прекалявай.
    По темата - дразнят ме високомерните лиглички, които явно много си вдигат самочувствието като видят, че някви загорели по сайтовете им пишат.
    Schhh! Hear the silence...

Голям фен Аватара на s40t4
    Сиво у главата немаш ли та питаш глупави въпроси...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

емм.. само недейте да се промените. . че ние с моята първо си бяхме перфектната двойна.. но тя си беше лудичка и така.. а сега нещо тя се промени и ... ;х караме се редовно .. това ме дразни .. а иначе кво да знаят...ем тряя да знаеш, че дори да не ви покажем, ние сме си завистливи.. или тка да кажем .. не споделяме .. ;д особено като стане дума за бивши... ии .. да последното .. когато сме нервни .. най-бързо интимността ще ни оправи настроението .. :Д така че давай смело! ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си