- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета!
Моля ви кажете ми какво търсите е едно момиче и какво бихте искали жените да знаят за вас (неща, които ви дразнят, но не можете да кажете на едно момиче за да не се разсърди).
Излъчване,чар,УМНА и ЗДРАВО СТЪПИЛА НА ЗЕМЯТА
Дразни ме несериозността
Аз примерно харесвам момичета с добро чувство за хумор да са секси да знаят какво искат в живота. Най мразя жените които са високомерни и се мислят за мона лиза.![]()
Ами харесвам момичета, които са сериозни.Не някои, на които като им покажа кутрето си и да метат пода от смях, искам да кажа да са си зрели за възрастта.. Обичам да имат чувство за хумор, а пък красотата не е от определящите фактори.. Според мен не е важно как човек изглежда отвън, важно е как изглежда отвътре! Естествено да са умни и лъчезарни, имам предвид не да ходи по коридорите или на улицата, като че ли съм й изял сандвича, ами да е усмихната ! Това е![]()
1. лаком спормояд
2. самоходна минетна гаубица
3. неуправляемо сексуално торпедо с ядрена бойна глава
4. Малко анална либоФ
sooo
call me maybe?
Grumpy old madman
По мои наблюдения трябва да си:
1. Много перверзна - но без да заглеждаш други;
2. Адски забавна - но без да си правиш ташак с него;
3. Много мила и разбираща - само към него обаче.
Ако изпълниш 1, 2 и 3 ще се превърнеш в скучнаЗатова аз го оставям да ревнува леко (виждам се с бившите, с които сме си приятели), ебавам го (но не прекалено и не за някоя тема, на която би се засегнал) и гледам да го разбирам без да съм мила. В дните на изпитите му може да си 1, 2 и 3, но остави някакво място за интрижка. Все пак ако си съвършена, той не те заслужава, ако си прекалено гадна... е, ще се сети все някога да те зареже. Може би.
![]()
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
Сиво у главата немаш ли та питаш глупави въпроси...
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
емм.. само недейте да се промените. . че ние с моята първо си бяхме перфектната двойна.. но тя си беше лудичка и така.. а сега нещо тя се промени и ... ;х караме се редовно .. това ме дразни .. а иначе кво да знаят...ем тряя да знаеш, че дори да не ви покажем, ние сме си завистливи.. или тка да кажем .. не споделяме .. ;д особено като стане дума за бивши...ии .. да последното .. когато сме нервни .. най-бързо интимността ще ни оправи настроението .. :Д така че давай смело! ;д