- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отразява ли се психически и физически липсата на секс ? И на човек до вас?
Имам познат който е на 27г и никога не е имал гадже и не е правил секс...... Виждам, че на последък е станал мн раздразнителен нервен и агресивен и се чудя дали наистина лиспата на секс и на връзка с някой се отразява психически и физически?
Отразява се естествено...ти преди време не беше ли пускал тема,че си на 26 и девствен? Извинявам се,ако съм те объркала,ама тези "девствени теми" на теб ми напомнят.
maDamn
Естествено, че се отразява. Имам чувство, че на някои хора на лицето им е изписано "не правя секс".
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Психически-да, физически-не знам, поне на мен не ми се отразява.
В периоди, в които не съм правил дълго секс, сам съм се усещал колко избочвам.
Познавам хора, които от години не са правили, които са готови буквално на всичко за да си набавят секс, биха лазили в краката на първата, която им подаде ръката си, за да им пусне.
Безсексието се отразява пагубно на хората.
Обикновено когато нямаме някой наблизо за интимности, посягаме към една от двете си ръце и проблема се решава бързоПричината да е станал раздразнителен не е тази, търси я другаде.
И не съм съгласен, че безсексието се отразява пагубно. Не е непременно. И аз съм от тези които не практикуват това нещо с други хора, свиква се и си е нормално![]()
Най-вече на самочувствието се отразява![]()
На мен ми се отразява и ставам леко раздразнителна.
Приятелят ти не е зле заради липсата на секс, защото никога не е знаел какво е да правиш секс. Той просто си е зле.
Инак се отразява ако искаш, а на другия не му се прави.
Както се отразява и ако другия иска прекалено много, като по този начин убива твоето желание.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Разбира се ,че се отразява. Да не говорим пък за някой,който е на 27 години... Въпреки,че имам една позната,на която първият и път беше на 30 и няколко ...
Чувала съм един лаф от момчетата ,, Който подбира , мастурбира''Питай приятеля ти дали е вярно и нека се позамисли малко по въпроса.
над една възраст няма как да не се отрази
да кажем 21-22 години и за двата пола...личи си в отношенията с другите хора /особено от противоположния пол/ - неспокойни са, напрегнати са, притесняват се в пъти повече от необходимото за възрастта си /все пак на тези години не трябва да се впечатляваш от това какъв пол е човекът, с когото говориш/
физически не знам - при двата пола в случаите, за които знам, съм забелязала силно треперене на крайниците + коремче на слаба иначе фигура, ама може и да е съвпадение
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На мен не ми влияе. Намирам повече еротика в един хубав разговор, отколкото в секса. (:
Най-малкото е,че почвам да се съсредоточавам трудно,тъй като мислите за секс не напускат главата ми.Според някои хора ставам избухлива,но аз не съм съгласна с това твърдениеПриятелят ми става необичайно напорист за неговата същност.Абе то се знае,че се отразява всякак
Когато не съм правила секс наскоро се чувствам дискомфортно и съм много раздразнителна. Така че да, липсата на секс се отразява на психиката.
Еми отразява се ходиш надървен по улиците и хората те зяпат все едно виждат изгубеният кивот или философския камък.