- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна съм:(
Добре... Не знам откъде да започна... Ескапел се пие най-късно до 72 часа след секс и освен това под лекарско наблюдение, ако си под 16г. Няма как да изпиеш един Ескапел, след като вече си бременна и след 14 дни изведнъж да не си. (с това - един Ескапел нямам предвид да пиеш още!) Можеш да си направиш големи бели така, не пий нищо повече, без да знаеш как действа. И кажи на родителите си по-скоро, защото аборт се прави до 3 месеца, доколкото разбрах вече е минало доста време. А ако го задържиш, което предполагам, няма да направиш, но все пак да знаеш - най-вероятно детето ще е увредено заради хапчето, което си пила.
Няма да те обиждам, нямам комплекси за избиване. Пийс!Обаче друг път внимавай, хубаво е като правиш нещо да знаеш какво правиш.
Ебах мамаму, що не си отдели пари от закуската да си вземеш кондоми или те още ви дават безплатно в училище?![]()
Леле,момичета не се излагайте така,да ви се смеят хората! Нужно ли е публично да се унижавате? Този сайт е за проблеми,а не за '' Бременна съм,а съм на 13!Да правя ли аборт? '' За Бога имаш родители,които ще ти помогнат! Тук никой не го интересуват личните ти проблеми принципно!
Е стига де... Какво да пишат в раздел "Секс"?
"Снощи си легнах с еди-кого си, правихме секс еди-как си, той ми го вкара под еди-какъв си ъгъл..."...? Естествено, че ще има и теми за аборт. Относно годините - може ли да прави секс на 13, без презерватив и да очакваш да прояви някаква дискретност във форума?
Абе тоя ескапел, къде е пила, няма ли да увреди плода?
По темата... абе авторке, за бой си и ти, и момчето! Пу, дали ако се изучаваше сексология в училище, щяхме да имаме такива проблеми?
Момичеее, та ти си на 13! Да ви имам и хормоните..
И не си се пазила?! Трагедия..... Поне ако слушаше в часовете по Биология, щеше да си наясно и сега нямаше да си бременна.
Цт-цт-цт.. на къде отива този свят?!?!?
Почти съм убедена,че темата си е един голям ТРОЛ
Чудно как се вързаха толкова много хора и дори започнаха да четат конско. :Д
Тя била на 13,приятелят и и той бил на 13,и хоп бременна,дрън-дрън...
Половото съзряване при момчетата започва по-късно ,отколкото при момичетата.На 13 години те почти не се интересуват от момичетата.Масово на тази възраст момчетата предпочитат компютърните игри и футбола.
Момичетата,за разлика от тях пък ,съзряват доста по-рано и доста по-рано започва интересът и влеченията им към момчетата.
Пък и още като видях снимката на акаунта на планета и![]()