.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от IvAnova2000 Виж мнението
    да добре опреквайте ме
    Ми да ти кажа за упрекване си си..А прочетох само това:
    Здравеите .Писала съм тук и преди по този въпрос . Преди над месец правих секс без презерватив с едно момче на моята възраст (на 13) . Седмица по късно повърнах няколко пъти (не бях пияна) цикъла ми закъсня , гардите ми бяха по чувствителни от обикновено.
    .......

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    става въпрос за тези красавици http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B8%D0%B2
    AXHAHXHXAHAXHXAHXHHXAHXAHHXAH .. Край! Ще резна вените
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Добре... Не знам откъде да започна... Ескапел се пие най-късно до 72 часа след секс и освен това под лекарско наблюдение, ако си под 16г. Няма как да изпиеш един Ескапел, след като вече си бременна и след 14 дни изведнъж да не си. (с това - един Ескапел нямам предвид да пиеш още! ) Можеш да си направиш големи бели така, не пий нищо повече, без да знаеш как действа. И кажи на родителите си по-скоро, защото аборт се прави до 3 месеца, доколкото разбрах вече е минало доста време. А ако го задържиш, което предполагам, няма да направиш, но все пак да знаеш - най-вероятно детето ще е увредено заради хапчето, което си пила.
    Няма да те обиждам, нямам комплекси за избиване. Пийс! Обаче друг път внимавай, хубаво е като правиш нещо да знаеш какво правиш.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    нанси, това ти ли си
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    може и да е милица
    Ахах, фаворитките ми :д

Ебах мамаму, що не си отдели пари от закуската да си вземеш кондоми или те още ви дават безплатно в училище?

Леле,момичета не се излагайте така,да ви се смеят хората! Нужно ли е публично да се унижавате? Този сайт е за проблеми,а не за '' Бременна съм,а съм на 13!Да правя ли аборт? '' За Бога имаш родители,които ще ти помогнат! Тук никой не го интересуват личните ти проблеми принципно!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Dreamer_ Виж мнението
    Леле,момичета не се излагайте така,да ви се смеят хората! Нужно ли е публично да се унижавате? Този сайт е за проблеми,а не за '' Бременна съм,а съм на 13!Да правя ли аборт? '' За Бога имаш родители,които ще ти помогнат! Тук никой не го интересуват личните ти проблеми принципно!
    Е стига де... Какво да пишат в раздел "Секс"?
    "Снощи си легнах с еди-кого си, правихме секс еди-как си, той ми го вкара под еди-какъв си ъгъл..."...? Естествено, че ще има и теми за аборт. Относно годините - може ли да прави секс на 13, без презерватив и да очакваш да прояви някаква дискретност във форума?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Абе тоя ескапел, къде е пила, няма ли да увреди плода?
    По темата... абе авторке, за бой си и ти, и момчето! Пу, дали ако се изучаваше сексология в училище, щяхме да имаме такива проблеми?

да добре опреквайте ме
    Опрекване?! Ти направо си за бой, не за опрекване..

кофти, виж си профилната снимка все пак...

Голям фен Аватара на xantia
    Цитирай Първоначално написано от fevoos Виж мнението
    кофти, виж си профилната снимка все пак...
    чалга power

Цитирай Първоначално написано от Dreamer_ Виж мнението
    Виж кой го казва това, момичето с няколко профила и безкрайни теми относно вероятната си бременност.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    Абе тоя ескапел, къде е пила, няма ли да увреди плода?
    По темата... абе авторке, за бой си и ти, и момчето! Пу, дали ако се изучаваше сексология в училище, щяхме да имаме такива проблеми?
    Аз имам такъв предмет..."Сексология и наркотици" се води..Обаче то си е инициатива на директорката.

Иначе, да, доста по-добре ще е ако се приеме от министерството, ама...

Момичеее, та ти си на 13! Да ви имам и хормоните..
    И не си се пазила?! Трагедия..... Поне ако слушаше в часовете по Биология, щеше да си наясно и сега нямаше да си бременна.
    Цт-цт-цт.. на къде отива този свят?!?!?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ех, като чета ако е истина ще реша, че има Господ. Получила си си заслуженото за безмерна безмозъчност и тъпота, честито. Вероятно не е толкова лесно човек да е безмозъчен като теб, ама и родителите ти имат не малка вина. Та както много по-мъдри и възрастни хора от мен, много преди да се родя са казали: "Каквото си надробиш, това ще сърбаш" Изпитвам приятно задоволство когато хора като теб си получат заслуженото Не била пияна И с тоя аватар, просто ми се върна усмивката на лицето днес.
    Да. Избягай и роди детето, може да се казва Пегас. И искам да съм кръстница.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Със сигурност е Нанси, фейсбука и беше Нанси Иванова.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Ех, като чета ако е истина ще реша, че има Господ. Получила си си заслуженото за безмерна безмозъчност и тъпота, честито. Вероятно не е толкова лесно човек да е безмозъчен като теб, ама и родителите ти имат не малка вина. Та както много по-мъдри и възрастни хора от мен, много преди да се родя са казали: "Каквото си надробиш, това ще сърбаш" Изпитвам приятно задоволство когато хора като теб си получат заслуженото Не била пияна И с тоя аватар, просто ми се върна усмивката на лицето днес.
    Ти като забременееш няма да ти е толкова весело.

Почти съм убедена,че темата си е един голям ТРОЛ
    Чудно как се вързаха толкова много хора и дори започнаха да четат конско. :Д
    Тя била на 13,приятелят и и той бил на 13,и хоп бременна,дрън-дрън...
    Половото съзряване при момчетата започва по-късно ,отколкото при момичетата.На 13 години те почти не се интересуват от момичетата.Масово на тази възраст момчетата предпочитат компютърните игри и футбола.
    Момичетата,за разлика от тях пък ,съзряват доста по-рано и доста по-рано започва интересът и влеченията им към момчетата.
    Пък и още като видях снимката на акаунта на планета и

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от mariqangelova Виж мнението
    Почти съм убедена,че темата си е един голям ТРОЛ
    Чудно как се вързаха толкова много хора и дори започнаха да четат конско. :Д
    Тя била на 13,приятелят и и той бил на 13,и хоп бременна,дрън-дрън...
    Половото съзряване при момчетата започва по-късно ,отколкото при момичетата.На 13 години те почти не се интересуват от момичетата.Масово на тази възраст момчетата предпочитат компютърните игри и футбола.
    Момичетата,за разлика от тях пък ,съзряват доста по-рано и доста по-рано започва интересът и влеченията им към момчетата.
    Пък и още като видях снимката на акаунта на планета и
    Откри хАмерика, чиститу!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мхххм
    Трябва да почна пак да се навъртам из форума, поне смях да има.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Ти като забременееш няма да ти е толкова весело.
    Е аз ако забременея ще е голямо медицинско чудо, сигурно ще стана много известен.

Мега фен Аватара на tori
    Е аз ако забременея ще е голямо медицинско чудо, сигурно ще стана много известен.
    Оня филм със Дани Девито.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Това май приключи темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си