- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ме е отворил
Здравейте днес след училище с него се целувахме и се натискахме и стана така ,че той се възбуди и ми пусна ръка ,после пръсче и две и се чудя дали ме е отворил защото не съм го правила до сега...сериозно мисля ,че е възможно въпреки ,че нямаше кръв и ме болеше малко
Ако те е отворил трябва да има кръв, нали знаеш?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Притесняваш се, че не те е отворил ли ?
Или че ще ти излезе име, ако излезеш два пъти с един и същ ?
Може би искаш да се омъжиш девствена, тогава следващия път му кажи да ти бърка в дупето.
Докато не ти вкара знаеш какво си девствена, макар и с пръс да е разкъсал химена .
баси тъпите въпроси
откъде да знам
да не да съм ви светила...пффф
Не, не те е отворил (звучи все едно си консерва...)
И защо те интересува дали си отворена?За да можеш да идеш на гинеколог или за да можеш да се похвалиш че вече и ти си дупчена?
Да, тука едно и също се върти.Първата тема, която излиза след търсене:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BD%D0%B0
Нека следващия път да използва тирбушон, за да сте сигурни, че всичко ще е окей.
Welcome to the Jungle...
Без отварачка е трудно та те отвори, по напредналите потребители успяват и с нож. Ама до сега не съм чул някой да е отворил консерва с пръст.
Следващия път, като се "отваряте" ползвайте туЙ!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не не не не нете е отворил
Излез навън, тези дни както е по-ветровито ще ти е лесно да установиш.Утвори си устата и ако усетиш, че става течение значи те е отворил.
Ако не можеш да прецениш се събуй пред някой непознат и питай за по-сигурно
научете се да пишете пръст правилно и след това се задоволявайте с него .
Май те е отворил...Чакай пак да погледна.