- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов...или нещо повече. <3
Темата е много силна.Аз ще акцентирам върху самия момент на раздялата със знанието,че следващата среща ще е доста далеч в бъдещето.Няма такава хард-кор брутална сцена,пускането един от друг и пресните спомени след това в самия ден.
Понякога не ти се иска да се връщаш в тоя момент или да го е нямало.
Чувства ще има. Всякакви може да са. Влюбване - ок. Времето ще покаже дали ще се задържат за повече години. Все пак има връзки, които изглеждат за всички много подобаващи, но след 4, 5 години се случват разводи. Има всякакви случаи, дори раздели между двойки, които са стигнали до крайната фаза на обичта.
Няма нищо наивно. Аз познавам хора,които са се запознали още от началното училище и са заедно до старините си. Още по-добре е,че момчето тук е студент и има близо 4 години разлика с момичето, което идеално възрастова граница.
@klimatronik, те поне са само наивни.. ти си си откровено тъп.
Един от малкото хора, които смятат цялата ситуация за абсурдна, смешна, пародия на връзка, незаслужаваща и т.н., е именно Валдес.
И понеже се разспорихте. Да съм си писала с някой и да има привличане - окей, случвало ми се е. Да ме види за пръв път и да ми "предложи да ходим" - окей, случвало ми се е. Ама да ми заяви, че ме обича... забрави. Смешно е, абсурдно е, той не ме познава дори, независимо колко сме писали и за какво. Мога да съм му разказала живота си, но знае ли как постоянно съм с вдигнати вежди, как отмятам коса и прочие малки жестове? Не. За каква любов говорим. ОБИЧАШ някого, когато го познаваш. Толкова по тоя въпрос.
Абсолютно без да се заяждам, ама двойка, за която половината форум беше сигурен, че въпреки нашите... ъъъ, задръжки, ще изкарат и бяха доста стабилна двойка, се раздели.
А и двамата бяха доста по-здраво стъпили на земята.
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-04-2013 на 18:59
Пантерке, защо винаги казваш "Абсолютно без да се заяждам...", а всъщност точно това правиш?
Не мога да кажа, че след 6 месеца със сигурност ще сме заедно, няма и да го направя, по простата причина че не обичам да казвам нещо, ако не съм 100, да не кажа и 200 процента сигурна в него.
Не разбирам обаче какъв е целия този негативизъм..Не мислите ли, че ние си знаем какво правим. Дали чувствата ни са истински или не са си е чисто наш проблем, не мислите ли?
нали пишеш специално тема, очакваш да няма никакви мнения ли?
едит: чак сега видях, че вече има подобен коментар, сори
ако ти се чете, запознай се: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0
Като си знаете сами, недейте се развява из форумите. И освен това има разлика между негативизъм и реализъм.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Нямаше да пиша в темата, но.
Не, не мислим, че вие знаете какво правите. И аз на твоята възраст имах онлайн гадже, което твърдях, че обичам с цялата си всъщност. Главата си режех за него. ЛейдиДи беше права с мнението си - всеки е минал през това, което ви минавате в момента. Всеки има правото да мине през това и дори, бих казала, че е голяма обеца на ухото, един огромен урок за теб самия, след като преодолееш тази "фаза".
Според мен, вие не сте влюбени един в друг, по простата причина, че изобщо не се познавате. И не ми разправяй как всичко знаеш за него, и т.н. и т.н. Не, нищо не знаеш, защото в интернет хората са много по-различно, отколкото действително. Да, първия път като сте се видяли ви е трепнало в гърдите, омекнали са ви краката и, 100% съм сигурна, си мислите, че сте родени един за друг поради еди какви си случайности - съвпадение в зодиите на родителите ви, имената на домашните ви любимци, и т.н. Ам, не е така.
Влюбени сте в една идея за човек зад екрана. Една идея, една илюзия, една картинка, която няма общо с реалността.
Реших да не пиша в темата, заради мнението на ЛейдиДи. Наистина смятам, че няма нищо лошо да изживееш такова нещо на някаква крехка възраст, да се порадваш, да си мислиш, че някой те обича, и т.н. Всъщност, сигурно се обичате - толкова дълбоко са се закоренили скайп разговорите. Но това, което ми убягва от цялата история е, че въпреки, че знаете мнението на форума за връзка като вашата, вие пускате тема гордейки се с нея, опявайки колко много обич изпитвате един към друг и натяквайки ни, че сме някакви негативни, сополиви и цинични личности, които никога не са били във вашето положение.
Е, лъжете се. Не сте единствените. Ако успеете да издържите - браво. Лично, според мен обаче, нито може да се нарече връзка това, което имате, нито пък дълго ще живее.
Та, тей. Мразете ме, критикувайте ме, но това си остава мнението ми.
Айде пак старата песен. Вашето не е връзка, вашето не е любов. Много знаете, бе, много.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нямам нищо против връзките от разстояние (стига аз да не съм част от такава :Д)
Но 2 часа среща, които буквално са нищо, и хиляди думи по скайп - не, това за мен не е любов. Илюзия за любов е.
Т'ва явно само аз не съм разбрала, че имало една единствена възможна опция за чувството "любов". Брей.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мех. Какво се хабя. Аз говоря против това, ти винаги си за такива връзки. Старата песен на нов глас, мда.