.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

Не разбирам обаче какъв е целия този негативизъм..Не мислите ли, че ние си знаем какво правим. Дали чувствата ни са истински или не са си е чисто наш проблем, не мислите ли?
    Понякога откровено се заяждам.
    Обаче когато напиша "без да се заяждам", значи нямам подобно намерение и ако си го разбрала така, проблемът е твой.

А ако си беше ваша работа, защо пускаш тема във форум? Трябва да си готова за мнение, различно от твоето. Ако не си, просто не я пускай. Просто е.

Мнението на Маги за мен е малко крайно, защото лично аз мога да твърдя, че мога да си направя правилна преценка за човека отсреща, когато си поговорим повече насаме - например в скайп. Не бих го нарекла и интернет любов. Просто... пораснах малко, притръпнах, не ми е първа връзка и нямам доверие на бързо възпламеняващите се отношения, защото за мен те и загасват бързо.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-04-2013 на 20:42

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ако ти се чете, запознай се: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0
    Отдавна съм запозната, не се безпокой за това.

Останалото просто няма да го коментирам. Може би, ако бяхте на наше място...Но не сте.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Мех. Какво се хабя. Аз говоря против това, ти винаги си за такива връзки. Старата песен на нов глас, мда.
    Да, даже ако някой е от моя град му отказвам среща, 'щото си търся само хора на разстояние.

Въобще не ставаше дума за връзката им, а за вашата интерпретация относно любовта. Това било, онова не било.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Отдавна съм запозната, не се безпокой за това.

Останалото просто няма да го коментирам. Може би, ако бяхте на наше място...Но не сте.
    Била съм и все още съм на същото място. И затова споменах да погледнете по-реално над нещата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Пак ти казвам - едно 80% от нас са били на ваше място. За какво мислиш щях да си хабя постовете, ако не бях претърпяла абсолютно същото на абсолютно същата възраст?

Както и да е. Приключвам с мнение на ДъБелийвър - дано не паднете от високо.

Как сладко ми напомня за моята връзка от разстояние, която приключи преди години.. Браво,само така. Бъдете силни и търпеливи. Любовта винаги побеждава !

Супер фен Аватара на leadyflame
    ^ Колко иронично

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    аз
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми