- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
пх, освен че е фейк, е мъж и е същият човек, който е рабалка и който беше александра93.
ениуей
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Яко интриги тука и не мога да се обесня защо. Ама по-добре на хората в устата от колкото в краката.![]()
: СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС
като гледам,май трябва да се смени заглавието на темата
Същите са, има една тема
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%BA%D0%B8
пък ако видите кои хора ги защитават, ще ви стане още по-ясно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Знам я тази тема, те всички са еднакви, винаги задни части, разкрепостеност и фалшива неграмотност. Чудя се на чичкото не му ли писна един и същи образ да пробутва вече толкова години.
значи съм маал толкова мноо чикии на некъв чичка ли уе
тей ли ве
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
ще ме извинявате, но александра93/94 не помня вече е истинска, преди години(така митичния стар форум), от един общ чат ми се беше вкл. да ми танцува на камерататогава дори пратих СС на тия които бяха в тоя чат
n00bs
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не съм влизал, но говореше, вече и аз не помня, става 2009-2010, а от тогава мина доста време
n00bs
Щом така преценявате, аз ви казвам, че грешите специално за нея. Изборът дали да.......... или дали да не....., си е изцяло ваш.
ебаси колко години вече не може да се каже категорично александра фейк ли е или не![]()
Александра не е фейк. Тя беше отстранена заради някакви лични взаимоотношения с модератор. И тя си остава най-култовата и колоритна личност присъствала някога тук. И да защитавам я, а ти nomnomnom не виждам какъв ти е наистина проблема? Беше правила и ти теми да ловиш вещици/фейкове и какво стана.....Май имаш психични проблеми, защото човек не отделя толкоз много време години наред даже да създава умишлено неприязън към други. От липса на внимание ли страдаш? Хайде давай сега за мен да измислиш нещо. А за другите дали са кейкове или не и да са фейкове не ме интересува, не ми пречат. Ще започнат да ми пречат когато почнат да правят нещо нередно, гадно или гнусно!
Вива канари...!!
"Александра" беше отстранена първо , щото не си качи снимка с никнейма, след това всичко останало.
КокоДжъмбо е от групата на същите, няколко мъжки акаунта и няколко женски.
Ако не са фейк, винаги могат да си качат снимка с никнейма и да ни затворят устата, но не го правят. Пък представи си да си качат.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Основно метъл. Често вкарвам готик елементи. В някои моменти е неопределен - първото, което хвана от гардероба like http://prikachi.com/images/20/7939020X.jpg. Друг път съм с широки панталони, широка тениска и в гръб само по стойката ми личи, че съм женска. Атеист съм, да, но това няма нищо общо с визията ми.
mnogo dark ;D
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...