.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Никъде не съм казала колко време му е отнело, щото и не помня, но да, опитваше се да го сложи наопаки известно време, и си беше ясно, че е неопитен(щом ми е направило такова впечатление). Като не знаеш подробности относно цялата ситуация не е редно да правиш заключения кой е придирчив и кой не. Но особено що се отнася до поставяне на презерватив, предпочитам момчето да знае какво прави, за да не стане гаф заради неговата неопитност/несръчност.

И ще се самоцитирам, за да обясня какво имах предвид
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Спри да го задоволяваш орално и може и да му се прииска повече.
    Това го казах в смисъл, че след като е задоволен има вариант да не му се занимава с първия път. Но според мен, ако му спре свирките за известно време, ще започне сам да си иска секс, за да си задоволи сексуалния апетит. Така де, и аз обичам пържоли, но ако се нахраня по-рано с картофи няма да ми остане апетит и за пържолка.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 03-02-2014 на 18:00

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Може да се притеснява от това да не те нарани.Ние с моя също сме на орална, правил ми е намеци да ме отвори отзад, но аз отказвам засега.Казва че щяло да ме боли отпред и може би и твоя за това не иска, защото те обича и да ти причини болка ще му е съвестно.

Мега фен Аватара на draid
    И ти си на 13 оле мале.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че какво значи "не знаеше", бе :д Колко начина има да се издъниш с това :д
    Не се шегувай с това! Беше на 28 и беше прекрасен в леглото, може би най-доброто ми попадение до момента, само 'дето се мъчеше да го надене с четири пръста вкарани в презерватива и разтягайки го настрани. Съсипа ми цяла кутия без да употреби нито един от тях...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че какво значи "не знаеше", бе :д Колко начина има да се издъниш с това :д
    Абе има, babity е споменала един от тях. Или другата уникална простотия беше по средата на акта /мен ме боли адски ама него какво го интересува/ изведнъж махна презерватива и продължи. Искал да види какво е чувството без...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    може би и твоя за това не иска, защото те обича и да ти причини болка ще му е съвестно.

Относно бейбиту и YSMF - нямам думи! Не си ги представям такива, искрено съчувствам!

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    Може да се притеснява от това да не те нарани.Ние с моя също сме на орална, правил ми е намеци да ме отвори отзад, но аз отказвам засега.Казва че щяло да ме боли отпред и може би и твоя за това не иска, защото те обича и да ти причини болка ще му е съвестно.
    На 13 си и правиш орална? Аз почнах на 17.

Едит: 12 - http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%BE
    Последно редактирано от Dusty : 03-03-2014 на 09:02

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си