.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Иска да се почувства, красив, като принцеса

Няма откакво да се оплача. Приятелят ми поддържа добра хигиена. Умен е и има красиво тяло. Той ми сподели, че иска да изглежда, като принцеса. Аз му казах, че е луд и го отблъснах за кратко време. След това видях повече информация по темата и се сдобрих на следващият ден с него. Видях, че ще изглежда добре ако се погрижа за него. Той се зарадва. Сега имам няколко идеи за него. Те са за бельо, което той ще обелече. Добре ли пъстъпвам спряма него?

Последно редактирано от myliSyras : 05-01-2014 на 12:56

Аве що за болни хора сте, тоя да не е обратен или има фетиш някъв !? ахахаха

Супер фен Аватара на socareless
    напълно правилно постъпваш,само че за да се почувства като истинска принцеса ще трябва да си наметнеш един пенис колан и да го наебеш една хубавата па после виж дали още ще иска да е принцеса

Супер фен Аватара на Didko_Beats

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    От коя комуна ви изпуснаха
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от dickiesx. Виж мнението
    Аве що за болни хора сте, тоя да не е обратен или има фетиш някъв !? ахахаха
    За мен няма значение, какъв е той. Ние сме съзададени един за друг. Това е фетиш и няма място за подигравки.

Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    напълно правилно постъпваш,само че за да се почувства като истинска принцеса ще трябва да си наметнеш един пенис колан и да го наебеш една хубавата па после виж дали още ще иска да е принцеса
    Щом той не ме е помолил небих го направила това. Готова са навсичко за да може той да е добре.

Супер фен Аватара на socareless
    иначе няма проблеми викаш

Супер фен Аватара на The Cheetah
    pls кажи ми че си тролл

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    и на двамата някой трябва да ви хвърли едно здраво ебане и един здрав бой ;]
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Хм... Не знаех, че розови гащи и зелен сутиен могат да те направят да изглеждаш като принцеса...
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Хм... Не знаех, че розови гащи и зелен сутиен могат да те направят да изглеждаш като принцеса...
    За сметка на това пък може да те направят принцесЧО

Приятеля ти не е нормален! това е супер гейско той подсъзнателно иска да го чукат! вземи нещо и му го пъхай в дупето ако му хареса ще разбереш истината може нов мъж да ти трябва !

Цитирай Първоначално написано от myliSyras Виж мнението
    Няма откакво да се оплача. Приятелят ми поддържа добра хигиена. Умен е и има красиво тяло. Той ми сподели, че иска да изглежда, като принцеса. Аз му казах, че е луд и го отблъснах за кратко време. След това видях повече информация по темата и се сдобрих на следващият ден с него. Видях, че ще изглежда добре ако се погрижа за него. Той се зарадва. Сега имам няколко идеи за него. Те са за бельо, което той ще обелече. Добре ли пъстъпвам спряма него?

Цитирай Първоначално написано от Роберто Виж мнението
    Приятеля ти не е нормален! това е супер гейско той подсъзнателно иска да го чукат! вземи нещо и му го пъхай в дупето ако му хареса ще разбереш истината може нов мъж да ти трябва !
    Досега не ми е казвал, че иска да го чукат. В интернет прочетох, че малък около 10 процента от мъжете носещи женски дрехи са хомосексуалисти. Аз разбирам приятелят ми и може би другите мъже. Най-вероятно понеже дрехите изглеждат красиви искат и да ги обличат.

Мисля, че ако взема нещо да му пъхам, както ме съветваш ще го хвърли. Ако беше хомосексуалист нямаше да е с мен. Щеше да ме зареже.

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Има и други дрехи, като предложения за ниго. Няма смисъл да пълня форума с всичко. Тези ги снимах примерно. Каквито дрехи той си избере. Все пак той има вкус към красивото.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Болни хора

Мега фен Аватара на draid
    Отивам да наточа един 25см нож.
    Последно редактирано от draid : 05-02-2014 на 19:00

Мега фен Аватара на Rabalka
    Да няма палнолуние бе

Гладам, че темата стара. Но щом се обичате и правите секс няма лошо в това да разнообразяване секса. С добрия грим и дрехи може наистина един мъж да стане като кресива жена. Извратено е, но ако е напрено с професионализам става красиво иначе може да стане плашило.

В интернет прочетох, че малък около 10 процента от мъжете носещи женски дрехи са хомосексуалисти.
    Щеше да ме зареже.
    Именно, де. Останалите деветдесет процента са транссексуални жени.
    2, Възможно е да те ползва за прикритие ( колкото и изтъркано да звучи )
    3, Като прочетох "принцеса" се сетих за розова рокля и златна коронка. Не за грозно бельо.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Досега не ми е казвал, че иска да го чукат. В интернет прочетох, че малък около 10 процента от мъжете носещи женски дрехи са хомосексуалисти.
    Понеже всичко, което пише в интернет е вярно. (това беше сарказъм)
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

umraz176
    Guest
    Ооооооо...Какво прочетох току що?!! Ти сериозно ли???!! Приятелят ти иска да се облича като ЖЕНА и ти мислиш,че това е съвсем в реда на нещата.... Според мен проблем няма само той,а и ти.Лудите,Бог ги събрал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си