- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Иска да се почувства, красив, като принцеса
Няма откакво да се оплача. Приятелят ми поддържа добра хигиена. Умен е и има красиво тяло. Той ми сподели, че иска да изглежда, като принцеса. Аз му казах, че е луд и го отблъснах за кратко време. След това видях повече информация по темата и се сдобрих на следващият ден с него. Видях, че ще изглежда добре ако се погрижа за него. Той се зарадва. Сега имам няколко идеи за него. Те са за бельо, което той ще обелече. Добре ли пъстъпвам спряма него?
![]()
Последно редактирано от myliSyras : 05-01-2014 на 12:56
Аве що за болни хора сте, тоя да не е обратен или има фетиш някъв !? ахахаха![]()
напълно правилно постъпваш,само че за да се почувства като истинска принцеса ще трябва да си наметнеш един пенис колан и да го наебеш една хубавата па после виж дали още ще иска да е принцеса
От коя комуна ви изпуснаха
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
и на двамата някой трябва да ви хвърли едно здраво ебане и един здрав бой ;]
Welcome to the Jungle...
Хм... Не знаех, че розови гащи и зелен сутиен могат да те направят да изглеждаш като принцеса...
I`m trying to make your dreams come true...
Досега не ми е казвал, че иска да го чукат. В интернет прочетох, че малък около 10 процента от мъжете носещи женски дрехи са хомосексуалисти. Аз разбирам приятелят ми и може би другите мъже. Най-вероятно понеже дрехите изглеждат красиви искат и да ги обличат.
Мисля, че ако взема нещо да му пъхам, както ме съветваш ще го хвърли. Ако беше хомосексуалист нямаше да е с мен. Щеше да ме зареже.
Отивам да наточа един 25см нож.
Последно редактирано от draid : 05-02-2014 на 19:00
Гладам, че темата стара. Но щом се обичате и правите секс няма лошо в това да разнообразяване секса. С добрия грим и дрехи може наистина един мъж да стане като кресива жена. Извратено е, но ако е напрено с професионализам става красиво иначе може да стане плашило.
Ооооооо...Какво прочетох току що?!! Ти сериозно ли???!! Приятелят ти иска да се облича като ЖЕНА и ти мислиш,че това е съвсем в реда на нещата.... Според мен проблем няма само той,а и ти.Лудите,Бог ги събрал...