.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Да и изпълня ли желанието?

Грижа се за сестра ми. Приятелят и е боклук и я напусна след инцидента. Каза, че заминава за чужбина. Тя носеше обувки с токчета. Тези обувки са опасни. Тя се спъна и падна. Счупила си и двата крака. Сега е на легло. Живеем само двамата в един апартамент. Аз се грижа за нея. Готвя и, смяням и памперса и изпълнявам всяко желание. Едно желание ме смути тя поиска от мен да правя секс с нея. Как да постъпя? Двоумя се, защото искам да я зарадвам и също така съм и девствен и не искам да се изложа, че съм неопитен. Ще се справя ли с това желание? Ше я заразвам ако го направя но ме е страх да не се притесня нещо и да не успея да го вдигна.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Ами като за начало се отпусни и си свий един масур, може и само някакъв успокояващ чай, билков също - просто за да не са ти обтегнати нервите.
    После обмисли как да направиш нещата, за да не ви е неловко, но ако тръгнете да обсъждате цялото предстоящо събитие, ще си развалите кефа.
    Давай смело, все пак това е сестра ти.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Познавам добър психиатър, ако искаш номер за връзка мога да ти дам.

Мега фен Аватара на draid
    Нов вид трол. 5 пъти по-тъп от вчерашният.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нов вид трол. 5 пъти по-тъп от вчерашният.
    Това, че нямам като теб 3866 мнения не ме прави трол. Аз съм едно загрижено за сестра си момче.

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Ами като за начало се отпусни и си свий един масур, може и само някакъв успокояващ чай, билков също - просто за да не са ти обтегнати нервите.
    После обмисли как да направиш нещата, за да не ви е неловко, но ако тръгнете да обсъждате цялото предстоящо събитие, ще си развалите кефа.
    Давай смело, все пак това е сестра ти.
    Получи се. Следвах това, което каза. Благодаря. Справих се добре. Тя получи оргазъм. Но само 20 минути успях да го задържа. Използвах кондом за да е безопасно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Измислете нещо по оригинално

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Измислете нещо по оригинално
    Не съм писател. Не измислям разкази.
    Споделям за проблемите си.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Ужас!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    пак трола с памперсите а

Голям фен Аватара на Emilen
    Изключително тъпи фейк теми със сестри, братя и не знам какво още... Само да кажа, че освен неморално, кръвосмешението е и НЕЗАКОННО. Тоест, наказва се С ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ДО ТРИ ГОДИНИ.
    За любопитните - Наказателния кодекс, Глава II, Раздел VIII (Разврат),
    Чл. 154. Съвъкупление между възходящи и низходящи, между братя и сестри и между осиновители и осиновени се наказва с лишаване от свобода до три години.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    пак трола с памперсите а
    Не, това е версия 3.0 на темата за кръвосмешението ..

Доста брутален си днес. Дано да нямаш сестра наистина.

Моля те, кажи на сестра ти да ти счупи пръстите с гипса и не пиши повече такива теми тук

Голям фен Аватара на I love Music
    Явно много искаш да го правиш със сестра ти

Що бе, аз пък мисля че не се е получило зле. Къде къде по-тъпи има + това тука си има история - от токчетата, през счупените крака, до памперсите и кръвосмешението.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от milen6 Виж мнението
    Грижа се за сестра ми. Приятелят и е боклук и я напусна след инцидента. Каза, че заминава за чужбина. Тя носеше обувки с токчета. Тези обувки са опасни. Тя се спъна и падна. Счупила си и двата крака. Сега е на легло. Живеем само двамата в един апартамент. Аз се грижа за нея. Готвя и, смяням и памперса и изпълнявам всяко желание. Едно желание ме смути тя поиска от мен да правя секс с нея. Как да постъпя? Двоумя се, защото искам да я зарадвам и също така съм и девствен и не искам да се изложа, че съм неопитен. Ще се справя ли с това желание? Ше я заразвам ако го направя но ме е страх да не се притесня нещо и да не успея да го вдигна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си