- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Мисля, че започвам да се оправям. Надявам се. След всичките лекарства и витамини, вече е крайно време! Искам и да се наспя. Не знам вече какво да правя с тия съседи. Не е нормално да се карат постоянно и то посред нощ, когато се опитвам да спя. Еб*си скандалите, викането и побоищата. Снощи даже мислех да звъня в полицията, за да дойдат и да ги постреснат малко. Ако се случва един път в месеца мога да го изтърпя, но през ден... :@ Всички ли са откачили?! И това са млади хора, мисля, че са малко по-големи от мен. При положение, че не са семейство, а се карат ежедневно, не разбирам защо са заедно. И цялата кооперация трябва да става свидетел на скандалите им. Гррр... Дано тая вечер не се случи отново, защото тоя път вече няма да оставя нещата така. Искам да спя, а не да слушам нечии разправии, рев и блъскане.
I`m trying to make your dreams come true...
Усещам, че нещо не е наред, ала този път ще си потисна инстинкта на Шерлок Холмс и ще се правя на луда.Дано да ме перат хормоните и затова да съм такава мнителна, в противен случай ще избухна МНОГО грозно. Ама дотогава ще си трая. Ще въртя мили очички, ще си подръпвам невинно косичката и ще се правя, че всичко ми е екстра.
Търпение му е майката.
Оплакваш се, че нищо не се получава,
недоволен си, че всеки взима без да дава.
Вярваш, че "приятел в нужда се познава",
а зад гърба ти някой те продава.
Проблемът е в главата,
проблемът е в сърцата -
на всички нас, които не
цениме свободата.
СВОБОДАТА ДА ИЗБИРАШ!
СВОБОДАТА ДА РЕШАВАШ!
Свободата, която предпочиташ да забравяш.
Опитваш да погледнеш някой в очите,
надяваш се да видиш нещо зад лъжите,
но срещаш празнотата за пореден път,
въздъхваш и повтаряш "такъв е светът".
А СВЕТЪТ Е ТАКЪВ,
КАКЪВТО СИ ГО НАПРАВИШ.
ВСИЧКО ЩЕ ПРОМЕНИШ,
СТИГА СЪС СЪРЦЕ ДА БОРАВИШ!
Преди да кажеш "Виновният си ти",
Помисли какво ще се промени.
Светът е това което си и ти -
ако искаш промяна - започни от себе си.
Общо взето така.
И на всичкото отгоре още не мога да се наспя от 12-часовото кормуване+возене от вчера, при все, че температурите в Благоевград удряха 39-40 градуса. Май ще си отспивам умората няколко нощи подред.
Довечера пак сме на джаз, нямам търпение, след като вчера не успях да изляза. Въобще не успях да направя нищо друго освен да си легна. Много яко си изкарваме на тоя фест, бях позабравила колко обичам цялата атмосфера. А Iyeoka беше уникално яка. ♥ https://www.youtube.com/watch?v=_Oza3OZ_w_I
http://vbox7.com/play:80cef9f1beмного вярно
Прекалено е топло. Не се издържа, баси жегата....
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Защо не излезеш с тях насаме и не поговорите?
Слънчево ми ееее, статистиката върви много, въпреки че изоставам от графика за днес, няма значение обаче. Малко да се поизпотим днес, после ще се правим красиви :д
Анархи, доста неприятно впечатление оставяш с постовете си наистина. По-очевидно не можеше да е явно. Изобщо не трябва да ти пука за нашето мнение, ама да си знаеш. Много натрапчиво и комплексарско е наистина
Все едно аз да тръгна да обяснявам как днес с майка ми сме облечени еднакво, колко готино съм се почувствала, защото точно от нея ми е изградено усещането за стил и нали - съвсем небрежно и небиещо на очи - да спомена как й гепих единия часовник, дето струва ХХХ лв., щото толкова ми отива и как трябва и аз да си купя нещо такова.
Що жените търсите под вола теле? Т'ва кат онова за секса.. 15 пъти си препрочетох поста и пак не успях да видя къде евентуално съм бил достатъчно сериозен, че дори леко да намеквам нещо. Понякога нещата са такива, каквито са и няма нужда от четене между редовете.
А за брат ми се дразня к'ва путка е. Той работи, но баща ми каза да купя 4 телефона / за всички вкъщи / с пари от семейния бизнес, който аз въртя от около 3 месеца вече. Окей, аз питах всеки какъв телефон иска, всеки ми каза.. Даже взех брат ми с мен в Мтел той си избра и му го купих / Смятай, че брат ми е на 29 и никой не е длъжен да му взема телефон, като на ученик./
Той си взе alcatel one touch idol 2, на майка ми също взех такъв, а на баща ми едно HTC, а аз изчаках до онзи ден, за да мога да си изтегля заплатата /да си добавя пари за малко по-хубав телефон/ и си взех Sony Xperia z2 /доста бад асс телефон впрочем.. доволен съм./
И брат ми направи скандал на нашите, че сме го били гаврили и винаги за мен било най-хубавото /А Неговата заплата е значително по-голяма/ аз му бях предложил да извади още пари и да си вземе нещо яко, той не пожела и сега мен изкарва виновен и прави интриги в нас, ЗАРАДИ ЕДИН ТЕЛЕФОН, т'ва е което ме подразни, че се държи като ученичка. Ебати драмата, а от тоя спор за телефона той откачи и започна да вкарва други проблеми.. Как аз съм бил карал колите, които купихме за работа с пари от бизнеса на баща ми, с който в момента аз се занимавам, а брат ми не си бара пръста, но едва ли не смята, че сме длъжни да му се отчитаме, защото видиш ли е велик.
И никъде не съм говорил за ХХ суми. Дразни ме това, че той е възрастен а се държи като 15 годишна в цикъл и се сърди на всичкото отгоре. А си позволявам да казвам / аз взех/, защото е така. Баща ми само помага, аз водя всичко и имам свободата да управлявам парите на бизнеса / земеделски производители сме / А той си ходи на държавната работа и не го бърка. брат ми от друга страна не иска и да чуе за този бизнес, но накрая на месеца очаква да му се дадат няк'ви пари..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Интересно.Аз никакви падащи звезди не успях да видя.
Само се радвах колко яко изгледа луната. И после сънувах няк'ва падаща звезда и още тям няк'ви простотии.
Он: Сега ми е една идея по-мотивирано за тренировка, като знам, че няма да се изпържа с дебелия анцунг.Викнаха ме да излизам, ама не може... Meh. Как пък все се сещат, когато съм заета. Ама нищо, за утре имам големи надежди.
Ама тоя е сууупер свестен, много ме радва. И отдаден, та чак е вдъхновяващо. Ама да не бързам все пак да си правя изводи.
Не се оправдавай толкова, че изглежда още по-зле. Плюс това, в първия си пост не си споменал, че телефоните и колите са купени с пари на баща ви от семейния бизнес. Доколкото помня, каза това:
Което наистина прави лошо впечатление. Хайде сега прочети двата поста паралелно и открий разликите и съобщението, което се получава и от двата поста
Точно заради луната не си ги видяла. Падащи звезди по време на пълнолуние - трудна работа.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ми аз му взех телла, никой не е длъжен. -_- А тия пари кой ги е изкарал? съседа? той? И все пак не ми дреме за парите, а за претенциите и му се предлага избор, но пак се държи като супер гъз.
Колите ги взех защото ни трябват за работа а и като цяло да има к'во да се кара. И двамата живеем самостоятелно, а само аз се занимавам със земеделието / за което и взехме две коли/ реално той не трябва да ги докосва даже,а аз му я давам едната като я поиска.. и пак е с претенции.
Опитвам се да кажа, че пръста не си мърда, а накрая иска, че и скандали прави и претенции вади, СЪРДИ СЕ.
е как да стане.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Добре.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Виж сега да ти кажа, тоя бизнес е изграден от родителите ти, това че в момента ти го "ръководиш" не значи, че всички активи отиват за теб. Това е все едно назначен директор да се разполага с парите на собственика и пазарувайки с тях да обяснява "аз купих това, аз купих онова". Отделно колкото тоя бизнес е твой по наследствена линия, толкова е и на брат ти. Прекалено много използваш "АЗ" Отделно ако наистина си на 19 ти е простено малко приповдигнатото настроение. Не натрапвай толкова на хората как едва ли не ти се грижиш за цялото семейство изградил си бизнес от нулата и т.н. В нас има 5 коли и въпреки това никога не са ставали спорове кой какво да кара, кой повече кара, кой кара по-скъпа кола или пък кой ги е купувал. Най-много някое пререкание за гориво да е имало. Не се дръж така с брат ти, защото ти е брат все пак.
Ужасявам се от температурите тия дни и особено след като знам, че утре трябва да кръстосвам София напред-назад цял ден.
Последно редактирано от draid : 08-13-2014 на 14:07
Точно! Ама разбираш ли, че аз не желая да се карам с него и не ми пука / не му завиждам/ за нищо. Дет се вика нашите и совалка да му купят ми е все тая.. И по-хубав телефон да има, аз бих се радвал, няма да му правя скандал. Която кола е поискал съм му давал, всичко винаги съм делил с него, а той дет се вика се изсра на метеното. Е т'ва ме подразни, че за един телефон се държи супер инфантилно.
Dr. Gregory House
Пак правиш грешка, говориш така сякаш притежаваш колите и ако си в добро настроение му даваш. Ще ти направя сравнение при нас нещата стоят по този начин - всички ключове седят на едно място и просто ако на някой му трябва в момента друга кола от тази която кара съобщава за намерението си да я вземе и я взема.
Даже като се замисля в момента карам колата на брат ми, защото пътувам доста, а е по икономична от тази която аз по принцип карам. Брат ми не е в държавата в момента, но както цяло няма никакъв проблем с това. Даже ме удариха на един паркинг и реакцията му беше "Много важно"
Последно редактирано от draid : 08-13-2014 на 14:19
Не не..
Ние също сме с 5 коли.
Но двете "фирмени" са в моя гараж, защото е по-голям, а и няма къде другаде, двете на нашите са си у тях, а личната на брат ми си е у тях. За т'ва казах "давал" щото реално те са при мен. Но аз нямам никакъв проблем с това той да кара която и когато си поиска. Той има ключ от моя апартамент и гараж, но той се сърди като аз карам фирмената дори и не по-работа / макар той да го прави често / независимо, че сам си плащам горивото и ги поддържам със собствени пари, а ти като шофьор и инженер знаеш, че не е евтино и лесно, но аз т'ва даже не го зачитам.. не съм толкова дребнав, че да му кажа аз ги поддържам, за мен са. Способен е да си вземе която и когато поиска, но на мен ми се правят забележки постоянно. ;/
Dr. Gregory House
Имате сложни семейни отношения.
Welcome to the Jungle...
Не става така, прекалено много аз и моя/мое използваш. Ще си развалите отношенията с брат ти. Колите са купчина желязо и не струват нищ. Оособено скарване с брат/сестра. Имаш желание да се покажеш като успял, но повярвай още ти е рано има време. Да не говорим, че хората се дразнят когато някой седи и им говори за: Моя гараж е по-ГОЛЯМ, моя апартамент, моя бизнес, колиТЕ които имам и са в МОЯ гараж и т.н. Мисля че схвана на къде бия.
Вземи си две таблетки "Рувексин" - новото име на аспирин ! хаха
Много се радвам, че мъжете сме имунизирани срещу мигрена (:
Абе хора, само аз ли умирам от топлина или е всеобщо явление ?
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...vreme-na-seks/
Убих се от смях на две от звуците по време на секс, а именно:
1.Споменава Господ – въпреки че не бива излишно да се споменава името на Господ, той го прави: „Ааааа, Господи, направооо е невероятно!! Иисусе Христе, полудявам от кеф!“.
2.Псува - той си служи с псувни дори в леглото „Мама му дееееба, колко е яко! Ти си жестока, да му се не види!“.
Последно редактирано от draid : 08-13-2014 на 14:39