.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Как да си направя сефтето за първи път

Здравейте, момче съм на 15 почти 16 год. и искам да ви попитам какво трябва да направя че да накарам момичето с което искам да правя секс и то да иска, тоест знам че не зависи от мен, но по точно как да разбера дали иска, как да и го покажа че искам, защото не мога да я попитам прави ли ти се секс ... моля за съвет
    Последно редактирано от anon51 : 10-30-2015 на 09:29

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Просто и скачаш... Или си купи SXS изкуствени феромони

Мега фен Аватара на RapExotic
    Бира.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Бира.
    хахаха

За начало, преди всичко, прочети тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%B5 и гледай след два месеца, да не направиш и ти една подобна. Мисли на време, че после ще има да се почесваш отзад зад главата и да се чудиш, какво се случва... Детето ще почне детска градина, а ти още ще си се почесваш и ще го мислиш..

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anon51 Виж мнението
    Здравейте, момче съм на 15 почти 16 год. и искам да ви попитам какво трябва да направя че да накарам момичето с което искам да правя секс и то да иска, тоест знам че не зависи от мен, но по точно как да разбера дали иска, как да и го покажа че искам, защото не мога да я попитам прави ли ти се секс ... моля за съвет
    Като за начало почнете да излизате заедно. По-нататък почнете да се виждате в по-интимна атмосфера - у вас или у тях (сами). Никога, ама НИКОГА не питай момиче директно за секс - в 99% от случаите това ще я отблъсне и ще я ебеш на куково лято! Просто като сте сами в по-интимна обстановка почни леко да я "налазваш" и ако го иска (или не иска) ще го разбереш! Не почвай веднага да я обарваш по интимните части - това ще я отблъсне. Започнете с прегръдки и целувчици - нещо такова. Ако не се дърпа, действай по-решително. Ако вземе да се дърпа, продължи с гушкането и целувките и отложи "атаката" за следващия път като се видите. Може тя да има нужда да свикне с мисълта и да не иска нещата да стават прекалено бързо. Не тръгвай веднага към гащите и - поразсъблечете се първо от кръста нагоре. Ако почне и тя да те опипва и да ти бърка в гащите работата е ясна и действай! Успех !

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    ще я ебеш на куково лято!
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ако почне и тя да те опипва и да ти бърка в гащите работата е ясна и действай!
    Това е само за "Модераторска помощ".

Добре, благодаря ти Грозния

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Така, значи на 14 съм
    последно на колко си?

Последно редактирано от haritov : 10-31-2015 на 19:33
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    последно на колко си?

2 човека - 1 акаунт

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ав, как се наричат съществата с големите очи?

Лемурите ли имаш предвид?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    НАПИЙ Я -.-

sumaotis
    Guest
    proso q zevedi na srip bar

"тоест знам че не зависи от мен"
    А от кой зависи според тебе?

"Как си правя сефтето за първи път" -че то може ли да си правиш сефтето за втори?

Цитирай Първоначално написано от lovelemons97 Виж мнението
    "Как си правя сефтето за първи път" -че то може ли да си правиш сефтето за втори?
    Came here to say that. Тъкмо видях заглавието на темата и реших да отговоря с нещо такова. И видях, че не съм единствения дето си го е помислил

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Цитирай Първоначално написано от -/- Виж мнението
    Came here to say that. Тъкмо видях заглавието на темата и реших да отговоря с нещо такова. И видях, че не съм единствения дето си го е помислил
    И аз съм тей

Имах предвид, че ме е срам и като за първи път не знам какво да направя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си