- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си направя сефтето за първи път
Здравейте, момче съм на 15 почти 16 год. и искам да ви попитам какво трябва да направя че да накарам момичето с което искам да правя секс и то да иска, тоест знам че не зависи от мен, но по точно как да разбера дали иска, как да и го покажа че искам, защото не мога да я попитам прави ли ти се секс ...моля за съвет
Последно редактирано от anon51 : 10-30-2015 на 09:29
Просто и скачаш... Или си купи SXS изкуствени феромони
За начало, преди всичко, прочети тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%82%D0%B5 и гледай след два месеца, да не направиш и ти една подобна. Мисли на време, че после ще има да се почесваш отзад зад главата и да се чудиш, какво се случва... Детето ще почне детска градина, а ти още ще си се почесваш и ще го мислиш..
Като за начало почнете да излизате заедно. По-нататък почнете да се виждате в по-интимна атмосфера - у вас или у тях (сами). Никога, ама НИКОГА не питай момиче директно за секс - в 99% от случаите това ще я отблъсне и ще я ебеш на куково лято! Просто като сте сами в по-интимна обстановка почни леко да я "налазваш" и ако го иска (или не иска) ще го разбереш! Не почвай веднага да я обарваш по интимните части - това ще я отблъсне. Започнете с прегръдки и целувчици - нещо такова. Ако не се дърпа, действай по-решително. Ако вземе да се дърпа, продължи с гушкането и целувките и отложи "атаката" за следващия път като се видите. Може тя да има нужда да свикне с мисълта и да не иска нещата да стават прекалено бързо. Не тръгвай веднага към гащите и - поразсъблечете се първо от кръста нагоре. Ако почне и тя да те опипва и да ти бърка в гащите работата е ясна и действай! Успех!
Последно редактирано от haritov : 10-31-2015 на 19:33
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
proso q zevedi na srip bar![]()
"Как си правя сефтето за първи път" -че то може ли да си правиш сефтето за втори?![]()
![]()
Имах предвид, че ме е срам и като за първи път не знам какво да направя...