- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
http://hosted.ap.org/dynamic/stories...07-15-16-30-27
става много страшно, защото сега спокойно могат да отворят границата към България
и тук да се изсипят милион чалми
ПрекрасноХубаво е да прекараш 6 часа на пейката в квартала с приятели
![]()
![]()
Начи, не беше нищо особено ама се намазах от кеф направо! Обичам ги тия хора, ако някой се е чудил. Мъчно ми е, че няма да изкарам повече време с тях лятото, но ще го живея някак. И оная вечер ми стана мило за мама-мечка, определено. И той си пътува насам... М-м-м!!! И момчето в билярда беше пич за лафче, хахах. И шотовете бяха яки... Въобще нямаше как да се получи по-добре.
Странен сън. Но се почувствах добре от него, което е още по-странното. "Шокиран съм, но съм и доволен". Когато цитат от съня ти описва реакцията ти от съня ти. Жалко, обстановката няма да е толкова приятна, когато отида. Имам нужда от почивка. Чисто психически.
Беше добре, егочеш както винаги
И получих интересно предложение, ама май няма да стане тая година. То не може и това и това и това... май?
:д
Трябва да го помисля и уточня и проговоря
не знам иначе
Последно редактирано от Ewok : 07-16-2016 на 11:40
Подготвям се за път. За път на север и на изток, та чак до Черно море и Балчишка околия... (:
//добре, де - все още не се подготвям, мотая се, отлагам и багаж, и пазаруване, и всичко, а времето си лети ли лети. И вече ми остава много малко време... :///
И забравих да си кажа, че снощи скипнах урока, понадрусах се с препарати, но totally worth it
банята лъщи (докъдето стигнах)
моята стая и холчето също
доволна съм
Всичко ме боли. Имам огромна мускулна треска на цялата лява ръка. Кръста ме боли ужасно много ,рамото също. Надявам се другия път да не е така. Не е лесно да си сервитьор .![]()
YoungBloodZ
Получихте предупреждение в TeenProblem.net
Скъпи ДОТА,
Вие получихте предупреждение в TeenProblem.net.
Причина:
Inappropriate Language
Оригинално мнение:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...php?p=11476997
един голям хуй ще ти отвори
ама тия в английската са фенчета
там приемат само обратни
а обратните не са много интелигентни
Предупрежденията служат за това, да Ви напомнят за форумните правила, който се очаква от Вас да разбирате и спазвате.
Поздрави,
TeenProblem.net
==============================================
хехехехехе, обратните се подкрепят
а уж спрях съобщенията
и уж никой не може да ми пише
Последно редактирано от ДОТА : 07-16-2016 на 19:27
значи определено има нужда от модератор
ако спазваш стила на калпазанката никой няма те закача модераторче
тя знаеше кога да си затваря очите а пръждосваше малоумните фейкове
Не се става модератор от раз, изчакайте да навлезе в "системата" и се радвайте, че форумът вече има кой да го чисти от помията.
Чувствам се странно. Тъжна и адски изнервена. Бившото гадже ми липсва, но и не го искам обратно. Много кофти.. Аз съм объркан човек![]()
Гладна съм, а така ме мързи... Обаче, ако успея да стигна до Лидъл, ще се наградя с розова поничка. <3
Чудя се утре да се ходи ли на Черни връх ,въпреки не толкова хубавото време ,хмхм.
also
(нямаше как да не го споделя, не съм крадла)
Последно редактирано от Ewok : 07-18-2016 на 06:48
Отдавна не съм се чувствала толкова щастлива, даже може би никога не съм била. А и една от мечтите ми е на път да се осъществи.
ДОТА и аз да се похваля
http://prikachi.com/images/853/8840853H.jpg
извънкласен тормоз
Имам си билети за мача в четвъртък - много съм щастливо!