- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Днес сякаш е хубав ден, взех си тениска на Карик (най-накрая), че даже и намаление хванах ^^ до 2-3 дни трябва да е при мен. Чакам с нетърпение трите неработни дни :р
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тук сега... Хм, възможно е да си имала много гаджета из София и да си била при тях, възможно е и ти самата често да си сменяла квартирите и съквартирантите - но да смениш толкова много квартири. Имаш ли нещо твое освен куфар-два дрехи, една торба обувки и един лап-топ?
бтв: признавам - хич, ама хич не обичам да си сменям местоположението - трудно приемам промените. Даже ти завиждам за непукизма ти. (:
Ето, това е темата: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BC%D0%B5 (:
Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 17:07
Да ми беше пратил линк към втората страница направо...Все още съм доста убедена, че е от Слънчев бряг. Не съм убедена, че ми е набор обаче. ;д
Аз и непукизъм... трудно ;д Не съм сменяла квартирите. Като имах предвид опознала София - имах предвид обикаляла. Но не че съм сменяла кварталите ;д
да съм честен крака ми не искам да стъпва вече в Софията
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Извинявам се за грешното предположение. (:
Но все пак ми е странно какво дири младо момиче из жилищни квартали? Да има някакви търговски центрове, кина и т.н. Но то са блокове. Била ли си в Бели брези, Лагера, Хиподрума, Борово, Стрелбище, Красно село?
И ти ли си бил тук?
Тук ли си следвал - ако си, то предполагам 100% е било в ЛТУ?
Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 17:08
Да, била съм в повечето от тях, по една или друга причина. 8-ми декември празнувах в Павлово, например.
Стига с тва клише. Люлин е съвсем обикновен квартал без някви ежеминутни ексцесии, както се представя. Поне през деня.
А в кои от изброените от мен квартали не си била (щото писа, че повечето си ги посетила, но явно не всички)?
Добре, размина ти се за непросветеността в избора на квартали. (:
Любопитен съм работата ти в коя сфера е? IT, ресторантьорство, и т.н.?
О, не. Работа с клиенти в магазини за дрехи. Все съм работила в сферата на директния контакт с клиенти, което страшно ми допада. Много ме зареждат хората, дори когато са изнервени.
Повечето такива са по търговските центрове. В момента Красно село не е с лесен достъп до подобни. Най-близкият е България Мол. В СУ ли учиш? 2-ката не е много редовен тролей.
Мен това не ми пречи. Не държа да съм в центъра, може би, след време ми почнало да ме изнервя, но засега ми е окей. Живея в много комуникативен квартал.