.
Затворена тема
Страница 70 от 239 ПървиПърви ... 206066676869707172737480120170 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 5969
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Е, да, сега сме 6 човека с куче, компромисно. ;д Просто са ми роднини, иначе не бих се навила толкова хора, ама ми е като план да се изнеса. ;д Иначе София вече достатъчно я знам, да не говорим, че съм ходила в 3/4 от кварталите.

П.П Обичайния ми въпрос към софиянци - знаете ли кой е този единствения транспорт в София, който минава през 5 квартала? ;д
    О.о
    Е, как бре, момиче - как ги посети толкова много квартали за толкова кратко време. Какво работиш - да не се шофьорка на такси или да разнасяш листовки и писма?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Винса специално е страшно зле, всичките кандидатстват заради квартирните, а които имат реална нужда и доходи оставаме навън. За квартирите някои се самозабравят... 400 лева за едностаен с разтегателен диван, как пък не
    Ужас. ;д Тук в София 400лв. едностаен се води "лукс". ;д Като знам, че във Варна една добре платена заплата е от рода на 600лв., направо не знам кой ще се прежали да даде 400лв. за едностаен. ;д
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Е, аз в Люлин съм отскоро.

Роден и отрасъл съм в друг софийски квартал - по-южен и по-централен. (:
    кой квартал?

Ех, този Люлин. ;д Абе те и някои други квартали не отстъпват на Люлин. ;д
    аз в Люлин гледам да не ходя че съм чувал само лоши неща за тоя квартал

Град
    Варна
    О.о
    Е, как бре, момиче - как ги посети толкова много квартали за толкова кратко време. Какво работиш - да не се шофьорка на такси или да разнасяш листовки и писма?
    Хахаха не, просто не обичам да стоя на едно място. Пък и повечето ми приятели/колеги (особено софиянци) са малко като коне с капаци по отношение на това. Аз не харесвам тази черта.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Днес сякаш е хубав ден, взех си тениска на Карик (най-накрая), че даже и намаление хванах ^^ до 2-3 дни трябва да е при мен. Чакам с нетърпение трите неработни дни :р
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Lilanda
    Нещо повече - твърди, че ти е съгражданин. (:
    Ще вземе да се окаже, че ти е съсед.
    Аааа вярно бе...Сега като каза. ;д Не ми е точно съгражданин. Ениуейс.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Аааа вярно бе...Сега като каза. ;д Не ми е точно съгражданин. Ениуейс.
    Май не си чела темата на Зайчето... А от това, което тя пише - май дори ти е набор.

Май не си чела темата на Зайчето... А от това, което тя пише - май дори ти е набор.
    Заинтригува ме. За коя тема говориш?

Иии съм почти убедена, че живее в Слънчев бряг.

Супер фен
    Хахаха не, просто не обичам да стоя на едно място. Пък и повечето ми приятели/колеги (особено софиянци) са малко като коне с капаци по отношение на това. Аз не харесвам тази черта.
    Тук сега... Хм, възможно е да си имала много гаджета из София и да си била при тях, възможно е и ти самата често да си сменяла квартирите и съквартирантите - но да смениш толкова много квартири. Имаш ли нещо твое освен куфар-два дрехи, една торба обувки и един лап-топ?

бтв: признавам - хич, ама хич не обичам да си сменям местоположението - трудно приемам промените. Даже ти завиждам за непукизма ти. (:

Заинтригува ме. За коя тема говориш?

Иии съм почти убедена, че живее в Слънчев бряг.
    Ето, това е темата: http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BC%D0%B5 (:
    Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 17:07

Да ми беше пратил линк към втората страница направо...Все още съм доста убедена, че е от Слънчев бряг. Не съм убедена, че ми е набор обаче. ;д

Супер фен
    Да ми беше пратил линк към втората страница направо...Все още съм доста убедена, че е от Слънчев бряг. Не съм убедена, че ми е набор обаче. ;д
    Как тогава ще популяризирам темата си (от преди 2 години), която я списах единствено и само от "гост" акаунти (тя е на първа стр.)?

бтв: трудно ми е да повярвам, че до този момент не сте се познавали със Зайче?

Град
    Варна
    Аз и непукизъм... трудно ;д Не съм сменяла квартирите. Като имах предвид опознала София - имах предвид обикаляла. Но не че съм сменяла кварталите ;д

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    да съм честен крака ми не искам да стъпва вече в Софията
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Аз и непукизъм... трудно ;д Не съм сменяла квартирите. Като имах предвид опознала София - имах предвид обикаляла. Но не че съм сменяла кварталите ;д
    Извинявам се за грешното предположение. (:

Но все пак ми е странно какво дири младо момиче из жилищни квартали? Да има някакви търговски центрове, кина и т.н. Но то са блокове. Била ли си в Бели брези, Лагера, Хиподрума, Борово, Стрелбище, Красно село?

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    да съм честен крака ми не искам да стъпва вече в Софията
    И ти ли си бил тук?
    Тук ли си следвал - ако си, то предполагам 100% е било в ЛТУ?
    Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 17:08

Град
    Варна
    Да, била съм в повечето от тях, по една или друга причина. 8-ми декември празнувах в Павлово, например.

Супер фен
    Да, била съм в повечето от тях, по една или друга причина. 8-ми декември празнувах в Павлово, например.
    Кой от изброените от мен квартали ти е харесал най-много? Внимавай с отговора! (((:

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Стига с тва клише. Люлин е съвсем обикновен квартал без някви ежеминутни ексцесии, както се представя. Поне през деня.

Град
    Варна
    Кой от изброените от мен квартали ти е харесал най-много? Внимавай с отговора! (((:
    Сега съм в процес на оглед на квартири и примерно по тези критерии бих казала Красно село, че ми допада най - много. В Борово съм работила и го познавам квартала, по принцип е с доста добро местоположение, спрямо другите. Така че отговора ми е тези два квартала. ;д

Супер фен
    А в кои от изброените от мен квартали не си била (щото писа, че повечето си ги посетила, но явно не всички)?

Град
    Варна
    А в кои от изброените от мен квартали не си била (щото писа, че повечето си ги посетила, но явно не всички)?
    Не съм била в Хиподрума и Белите брези.

Супер фен
    Добре, размина ти се за непросветеността в избора на квартали. (:

Любопитен съм работата ти в коя сфера е? IT, ресторантьорство, и т.н.?

Град
    Варна
    О, не. Работа с клиенти в магазини за дрехи. Все съм работила в сферата на директния контакт с клиенти, което страшно ми допада. Много ме зареждат хората, дори когато са изнервени.

бтв: трудно ми е да повярвам, че до този момент не сте се познавали със Зайче?
    Познаваме се от много преди която и да е от двете да влиза във форума.

Супер фен
    Повечето такива са по търговските центрове. В момента Красно село не е с лесен достъп до подобни. Най-близкият е България Мол. В СУ ли учиш? 2-ката не е много редовен тролей.

Град
    Варна
    Мен това не ми пречи. Не държа да съм в центъра, може би, след време ми почнало да ме изнервя, но засега ми е окей. Живея в много комуникативен квартал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си