- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помните ли сънищата си?
Винаги !..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Зависи, части от съня да.
Аз ги помня... и до най- малката подробност, чак се плаша. Но се радвам, че имам тази дарба... тя прави деня ми по разнообразен![]()
ами в повечето случаи- да, но понякога помня само чувството, което са оставили, много е странно
Аз рядко си ги спомням - дори не си спомням, че съм сънувала.
Иначе много бълнувам и говоря (понякога дори ходя) в съня си. И когато сънувам и запомня какво съм сънувала, винаги си го проверявам в сановника.
P.С. Пожелавам на всички да сънувате въшки(ако знаете това какво означава)
Аз 95% от сънищата си ги помня, даже от край време все се каня да си направя нещо като дневник и всеки ден да пиша какъв сън съм сънувала![]()
Иначе сънувам какви ли не фантазмагорииБила съм русалка,вампирка,убийца, летяла съм, правила съм оргии
Въобще всичко възможно.
Наскоро бях чела за някакъв начин,казва се Lucid Dreaming при който лягаш по гръб със затворени очи и така стойш някъде към 20 минути,обаче не трябва да заспиваш.При което тялото ти започва да проверява дали си заспал и започва примерно да те сърби някъде или да искаш да се обърнеш на една страна и такива неща, обаче трябва да траеш и да лежиш с затворени очи без да мърдаш.При което след тия 20-30 минути получаваш някаква заспала парализа (май така се казваше) и започваш да сънуваш без да си заспал.И така можеш да си контролираш сънищата един вид и да сънуваш какво искаш.
Супер много искам да пробвам ама леко ме е бъзетака, че ако някой пробва да разкаже после. (:
Последно редактирано от bijou : 01-21-2012 на 14:30
Снощи го пробвах...и да ти кажа, че разликата е, че усещаш по реално нещата. Аз например на два пъти се стреснах, защото първо "видях" че леглото ми изгаря и се разрушава и аз нали съм на него. Второ един Латексмен(ако сте гледали American Horror Story, знаете кой е той)застана до мен и посочи пода. И ме беше страх да се обърна, да отворя очи и да видя какво ми посочва... ако действително имаше нещо там. Тва продължи сиг 30 мин след като застанах в гореописаната поза и минаха 15-20 мин, ма трябва доста да търпиш. Изморяващо си беше да си като буден едновременно(нали усещаш повече от реално нещата), хем да се напрягаш и да сънуваш, та затва му теглих майната и заспах както обикновено си спя.Ноо бих го направила и друг път, чувството си е неповторимо и яко! Не съм го контролирала иначе, не обичам да си контролирам сънищата. Казах си, каквото ще се появи, това ще бъде.Просто исках да видя чувството. (Е леко контролирах най последният сън, но не го помня целия, че по средата го прекъснах.)
![]()
+ когато сънувах 2-та съня действително усещах пулса ми как се ускоряваАз не мога да разказвеам добре и затва не изглежда страшно. Но си беше.. доста криипи
![]()
Последно редактирано от ROFLWTF : 01-22-2012 на 07:53
Ще ми се да ги помня, за съжаление след няколко минути се изпаряват..
90 % от случаите като се събудя го помня и си казвам, че няма смисъл да го записвам, защото няма да го забравя. И до 2 минути не помня абсолютно нищо. Доста е гадно, помня само 4-5 от сънищата си.
А това нещо дето се правиш на заспал ще го пробвам довечера![]()