.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    , или не ми губи повече времето, че никак не ми е до defender номер 2, келеш с келеша ти
    Брееей, ти голема гад си станал, бре

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Брееей, ти голема гад си станал, бре
    припознала си се, аз не съм онова животинче, не мразя никой човек, нито съдя/осъждам, нито клеветя, но дори свидетелствувам с любов без каквато и да е неоснователност или презрителност

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Абе защо всички много вярващи, като ги настъпиш какво правят, за да докажат вярата си започват да обиждат?Гледай репортажите с висшите български духовници и ще видиш, че и те така реагират.Питах те ясно и точно доказваш ли вярата си в Бога с действия, например пости?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Абе защо всички много вярващи, като ги настъпиш какво правят, за да докажат вярата си започват да обиждат?Гледай репортажите с висшите български духовници и ще видиш, че и те така реагират.Питах те ясно и точно доказваш ли вярата си в Бога с действия, например пости?
    и аз ти зададох не веднъж един и същи въпрос, на който ти всеки път пропускаш да отговориш, и тук отново ще ти го задам просто като цитирам

какво имаш предвид като питаш дали постя, и защо трябва да постя?! - да не се окаже че недомлъвките са от твоя страна?!
    или напиши какви са тези неща, които казваш че според написаното в Библията аз трябва да (ги) правя и за които казваш че не ги правя?!, или не ми губи повече времето, че никак не ми е до defender номер 2, келеш с келеша ти

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Абе защо всички много вярващи, като ги настъпиш какво правят, за да докажат вярата си започват да обиждат?
    Защото вярата е вяра защото не се доказва. Това е Божа заповед да вярваме, ако можеше без вяра, Бог нямаше да я изисква от нас

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Защото вярата е вяра защото не се доказва. Това е Божа заповед да вярваме, ако можеше без вяра, Бог нямаше да я изисква от нас
    и къде е тази Божия Заповед, в която се казва че всеки човек задължително трябва да стане вярващ като от себе си?!, това твоето просто си е пак старата песен на нов глас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си