.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DoublePleasure Виж мнението
    Y U VIRGIN ?!
    Да брат позна не ми го напомняй че ще се метна от някой блок .. направо откачам и като се има на предвид че съм на 15 .. ;х

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от whoiammm Виж мнението
    Да брат позна не ми го напомняй че ще се метна от някой блок .. направо откачам и като се има на предвид че съм на 15 .. ;х
    Вече не знам на колко се смята за нормално да си девствен... 10 ? ... От там на татък май вече е срамно

Супер фен Аватара на cyclops
    - правила съм му няколко пъти стриптиз на различна музика, облечена по различен начин.
    - изпращала съм му моя предизвикателна снимка с горещо послание, когато не е до мен, но знам, че ще го видя вечерта. Същото веднъж направих и с едно палаво видео клипче
    - миналата пролет имахме среща навън и бях с нещо като тренчкот ( до коляното) , а всъщност отдоллу бях само по бельо и това мнооого му хареса!
    - посрещала съм го съвсем гола на вратата или с много секси бельо

сещам се и за още нещо, но то не е изненада, а по-скоро игра. Всеки написва по 5 до 10 сексуални желания/фантазии без да си ги показваме. Слагаме ги е вдна кутийка и ги разбъркваме. Всеки път като се видим/или като решим теглим по едно и го изпълняваме.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    - миналата пролет имахме среща навън и бях с нещо като тренчкот ( до коляното) , а всъщност отдоллу бях само по бельо и това мнооого му хареса!
    Много ясно че ще му хареса,на кое момче няма,мен би ме побъркало
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си