- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мацките ме заглеждат и когато съм с нея
Пф защо като тръгна с гаджето си из града мацките ме заглеждат?Не виждат ли че съм зает.
Не,че се оплаквам,обаче питам дали жените предпочитат трудно достъпното?
*Време за самореклама*
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако това си ти от снимката на аватара - не знам кой се е преебал да те заглежда.
Изглеждаш им готин. Радвай се.
Нормалните жени предпочитат свободното.
Но спокойно. Може не теб да заглеждат, а на приятелката ти да се чудят.
И спря да се върти за миг земята..
Значи ти никога ама никога не заглеждаш някое хубаво момиче независимо дали е с приятел или не?
На мен ми е интересно ти като си излязал с приятелката си, нямаш ли си друга работа освен да се оглеждаш коя те заглежда..![]()
--------------------------------------------------------
Това става само в главата ти. Ако погледнем реално на нещата ти си нищожество![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ужасия,само не мога да си обясня ти какво правиш аджеба,че гледаш кой те заглежда, когато си с твоето момиче?
ах,ах,някои хора нямат граници :3.Ако това си ти на аватара,наистина не знам кое е толкова интересното,мотора?![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
минутка за реклама както казаха... форума 1во не е мястото да си правиш реклама 2ро защо не си гледаш твоето момиче ами гледаш другите как те заглеждат и 3то къ'ф ти е проблема дори и наистина да те заглеждат ?
Момчето се чуди кво му е толкова готиното, че го заглеждат жените докато си е с приятелката.
Може да ги е страх да го загледат докато е сам, защото ще вземе да си помисли, че го харесват. <--- шегичка
ЩОТО ИМАШ МОТОР.
Акъл на мотор не вирее![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ами да точно това обичат.. Обичат чуждото.. обичат интригата и играта..