.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да го разбирам?

Вчера с приятеля ми обсъждахме нещата около секса и т.н. И той ми каза нещо от рода на " Изпитвам някаква бъдеща ревност" ? Смисъл такъв ако не той ми е първият ами някой друг. Това какво би трябвало да значи .. да не се окаже че просто си е наумил той да ми е "първият" и един вид е с мен само за едното е**не? Заедно сме от почти 4 месеца и ме съмнява през цялото това време да се е "преструвал" но знам ли какво може да очаквам ;х Аз съм на 15 той на 18,ако има значение. Просто не искам да се окаже че едва ли не си го е поставил като цел, и само заради това е с мен. Много пъти ми е казвал че иска сериозна връзка и т.н в началото му бях казала че на тия години нямам намерения да му "пусна" при което той си реагира съвсем нормлано и ми каза " не всичко е секс " ... Съмнява ме е да е толкова търпелив. Как мислите?

anonymous708973
    Guest
    Не търси под вола теле.

Мъжете изпитват някаква необяснима гордост от това да са ти първи в нещо, независимо дали става въпрос за секс, да те учат да шофираш или да си свиваш цигара. За тях има някакъв чар в неопитността/непорочността.
    Твоят изпитва ревност при мисълта, че един ден може да се разделите и да те чука друг.

Супер фен Аватара на fenasf
    Кажи му, че е тъп педераст и вече си спала с брат му...иначе поста над моя обяснява всичко
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не търси под вола теле.

Мъжете изпитват някаква необяснима гордост от това да са ти първи в нещо, независимо дали става въпрос за секс, да те учат да шофираш или да си свиваш цигара. За тях има някакъв чар в неопитността/непорочността.
    Твоят изпитва ревност при мисълта, че един ден може да се разделите и да те чука друг.
    Абсолютно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
    Кажи му, че е тъп педераст и вече си спала с брат му...иначе поста над моя обяснява всичко
    (FAICEEEEE PALMMMMMM FURYYYY)

Замисли се, ако беше с теб само за да ти е 1вия, щеше ли да чака 4 месеца?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си