- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Без Сутиен
Имам предвид, че ако носиш блуза с дълъг ръкав навън без сутиен, трябва да я хвърлиш за пране, защото е нехигиенично да се носи втори път на голо.
Чашка "C" съм все едно съм излязла само по цици...гадно ми е. Но на по-малки по-добре.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Аз особено лятото сравнително често съм без сутиен, че иначе ми е още по-топло. Пък и не съм с млекоцентрали, че да изглежда зле.![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Толкова е селско да видиш някое момиче или жена без сутиен,да й се очертават гърдите,зърната..малко като се пораздвижи да й се тресат.. само както казаха по-горе,ако дадена дреха не задължава,но иначе е толкова гадно..
И аз като теб, но също не виждам логиката на това в началото, защото дори и със сутиен да си пак си длъжен да си изпереш блузата (и въобще дрехите като ги съблечеш).. все пак не ти се потят само циците.
Но мъжете го намират за адски секси.. точно това което описваш![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
По принцип не бих излязла от вкъщи без сутиен,но все пак зависи от дрехата.Аз имам най-различни сутиени-спортни,със силиконови презрамки,без презрамки,със закачащи се презрамки...Но както имам една рокля с подплънки,като сложа отдолу сутиена изглежда като издуто и е кофти...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Кажи речи всеки ден ги подменям, но като цяло имам наблюдения, че повечето момичета/жени си ходят с един сутиен адски дълго време, което си е нехигиенично. Вярно, че хубавите сутиени са и скъпи, но ако човек си взема 2-3 и ги пере често, ще може да ги сменя. Пък аз не виждам причина да не излизам без сутиен и не знам защо трябва да намирам логични обяснения за това. Нося размер Б, удобно ми както със сутиен, така и без, повечето ми рокли са без презрамки, с тях нося или силиконов сутиен, или никакъв. Нямам увиснали гърди /примерно/ за да ме е срам да изляза без сутиен...
Обаче от естетична гледна точка, да, по-добре е със сутиен, повдига, оформя, уголемява, ползите са доста.
97-8 см гръдна и ще изляза без сутиен.. Не, мерси.![]()
Момиче ^^
Много ми е неудобно без. Както казаха, може само с някоя рокля или нещо такова. Без сутен мога да отскоча само до магазина![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Сега през зимата почти не слагам сутиен, защото под дебелите блузи и пуловери няма опасност нещо да се види или да прозира. Иначе през лятото се налага понякога, което изобщо не ми харесва, защото имам малки гърди (т.е. не ми тежат) и сутиените адски ме дразнят и ми се впиват. Мразя сутиени!
Имам, но не нося сутиени. Ако случайно сложа е някое спортно бюстие.![]()
Последно редактирано от RoseDawn : 01-30-2012 на 10:09
Случвало ми се е да излизам няколко пъти без сутиен до магазина или да разходя кучето, но през зимата и с дебелите дрехи нищо не се вижда, но ми е неудобно. Винаги навън излизам със сутиен, но прибера ли се вкъщи първата ми работа е да го махна.![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Излизам си .. и не ми пука особено, но зависи от дрехите с които съм.. някои не го позволяват .. лятото често си се разхождам така