- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- тамагочи
Сестра ми има фърми , от много от давна му бях набрала и един ден нервите ми не издържаха взех го и го метнах от 2 етаж . После ме наказаха да и купя нов , в Канада не им казват ФЪРБИ , а Фънзу![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
znaete li kyde ima v burgas
znaete li kude moje da ima tamaochi v burgas
до сарата в лазур има едни сергии... там продават
аз си спомням мойто беше с формата на сърце ама все се отказвах щото като ми писне в 2-3 сутринта и издивявах. и търчах да го сложа в килера че да не го чувам![]()
![]()
emi do McDonalds v centyra ima magazin 1 lev4e, ima i po Aleksandrovska. moje i po detskite magazini![]()
няма да се учудя,ако вече са направили и тамагочита с Touch Screen![]()
преди 5 или 6 години тамагочитата бяха голяма зарибявка имаше и модели с ключодържател
тез пък с тамагочита си играят...![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Въъйй преди като бях малък как им се кефех ;X![]()
=] Момче
Ммм по панаирите има и във "Всичко по 1 лев" също бях срещала. ^^
мерси за отговорите
аз си намерих старото
а ако искате тамагочи с повече екстри си изтеглете Симс-то си е цяло тамагочи,храниш го, къпе се, деца прави, поща получава![]()
![]()
![]()
Трябва ми тамагочиии.Кажете някой ако знае къде в София мога да намеря ?
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Аз съм си нямала и като си играех с това на някой приятел все го убивах горкото.
Фърби прилича на гремлин. В бг мама пише гъде продават фърби.
купете си един iPhone 4s и ще забравите за тъпите тамагочита
И аз се зарибих по тамагочитата и реших да потърся из града.В града ми има четири магазина "Всичко по 1 лев" , два магазина за играчки и три книжарници,но във всеки магазин ми казваха ,че нямат и че вече не са на мода.Търсенето на тамагочи е толкова трудно колкото да спечелиш от тото.Е..най-накрая се сетих ,че имам едно в шкафа което има нужда от батерии.Ето го: цък----> http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4514
П.С- Колкото до Фърбитата...попитах майка ми дали знае нещо за тях тя каза ,че баба ми е донесла черно фърби от полша през 2000 година за брат ми който сега е на 17 г.Изглеждат ми интересни.Ако някога ми падне ще си взема едно.
Look at the sun and you will see me...12 years old boy...^_^