- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПИЩОВИ!!!
Тва бях аз,ама забравих да се логна
www.pishtovi.com :P :P :P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ami ako daskala iska da se podpi6e na lista predi ti da si pisal? Pri nas nqkoi se razpisvat!!!Първоначално написано от moon_flower
Ми не знам.На нас никои не ни се подписва на черновата,само на беловата...
Аз си правя най-обикновен пищов : ) .. (аз съм отличничка ; D ) пиша си най-вашното (на което правим преговор) и си ги слагам на учебник , на който си подлагам..Ако правиш сам контролно и даскала ти е пекан и те остави на чина ти и си с някоя приятелка , тя ти диктува ,а ти си пишеш .. Или пък ако си с ръкавели пъхаш пищова в ръкавелите и ХОП ! Всичко си работи !![]()
НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕПИСВАЛА И НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ!РАЗЧИТАЙ НА НЕЩОТО,КОЕТО СЕ НАМИРА ПОД КОСАТА(мозък).НАЛИ ВСЕ ПАК ЗАТОВА СИ УЧЕНИК/УЧЕНИЧКА??АКО РАЗБЕРАТ РОДИТЕЛИТЕ ТИ НЯМА ДА СА ОЧАРОВАНИ ОТ ТЕБ!А АКО РАЗБЕРЕ И САМИЯ УЧИТЕЛ-ЛОША РАБОТА......СПОРЕД МЕН ПИЩОВИТЕ ИЗОБЩО НЕ СА УДАЧЕН ВАРИАНТ ....ВИНАГИ РАЗЧИТАМ НА ЗНАНИЯТА СИ ...ИЗОБЩО НЕ ЗНАМ ИМАШ ЛИ СЪВЕСТ???КАТО СИ ПОМИСЛИШ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ...ТА КАКТО И ДА Е ,ТОВА СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ ДАЛИ ЩЕ РАЗЧИТАШ НА ТОВА КАКВО СИ НАУЧИЛ ИЛИ НА НЯКАКВИ ЛИСТЧЕТА(пищови)...