.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: ПИЩОВИ!!!

Тва бях аз,ама забравих да се логна

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    www.pishtovi.com :P :P :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Моя начин си е запазената ми марка,работи още от 5 клас,когато почнах да преписвам,сега завърших 8 и съм за 9.Значи,пишеш си пищова,ама така на хубав голям лист с едри букви и нахвърляно,все едно току що си си го записал.
    Номера е следния:Казваш на даскалката:"Извинете госпожо,може ли да си извадя лист за чернова?"
    Тя ти казва "ДА"(на мен винаги ми казва да...)
    Вадиш някакъв лист там,правиш се,че го пишеш и в момента,в които вече си написал наушким нещото,вадиш пищова наяве(които е написан като чернова)
    А са ми кажете,кои учител ще реши,че това,което си си го извадил с големи букви на чина и си го гледаш наи спокоино и си пишеш от него,е пищов?
    Никои учител.
    ВАЖНО!!!Никога не показваите,че ви е страх или ,че се притеснявате...отиде ви така труда на кино!Ще ви пипнат веднага!
    ami ako daskala iska da se podpi6e na lista predi ti da si pisal? Pri nas nqkoi se razpisvat!!!

Ми не знам.На нас никои не ни се подписва на черновата,само на беловата...

Аз си правя най-обикновен пищов : ) .. (аз съм отличничка ; D ) пиша си най-вашното (на което правим преговор) и си ги слагам на учебник , на който си подлагам..Ако правиш сам контролно и даскала ти е пекан и те остави на чина ти и си с някоя приятелка , тя ти диктува ,а ти си пишеш .. Или пък ако си с ръкавели пъхаш пищова в ръкавелите и ХОП ! Всичко си работи !

НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕПИСВАЛА И НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ!РАЗЧИТАЙ НА НЕЩОТО,КОЕТО СЕ НАМИРА ПОД КОСАТА(мозък).НАЛИ ВСЕ ПАК ЗАТОВА СИ УЧЕНИК/УЧЕНИЧКА??АКО РАЗБЕРАТ РОДИТЕЛИТЕ ТИ НЯМА ДА СА ОЧАРОВАНИ ОТ ТЕБ!А АКО РАЗБЕРЕ И САМИЯ УЧИТЕЛ-ЛОША РАБОТА......СПОРЕД МЕН ПИЩОВИТЕ ИЗОБЩО НЕ СА УДАЧЕН ВАРИАНТ ....ВИНАГИ РАЗЧИТАМ НА ЗНАНИЯТА СИ ...ИЗОБЩО НЕ ЗНАМ ИМАШ ЛИ СЪВЕСТ???КАТО СИ ПОМИСЛИШ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ...ТА КАКТО И ДА Е ,ТОВА СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ ДАЛИ ЩЕ РАЗЧИТАШ НА ТОВА КАКВО СИ НАУЧИЛ ИЛИ НА НЯКАКВИ ЛИСТЧЕТА(пищови)...

Цитирай Първоначално написано от mariqanastasova Виж мнението
    НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕПИСВАЛА И НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ!РАЗЧИТАЙ НА НЕЩОТО,КОЕТО СЕ НАМИРА ПОД КОСАТА(мозък).НАЛИ ВСЕ ПАК ЗАТОВА СИ УЧЕНИК/УЧЕНИЧКА??АКО РАЗБЕРАТ РОДИТЕЛИТЕ ТИ НЯМА ДА СА ОЧАРОВАНИ ОТ ТЕБ!А АКО РАЗБЕРЕ И САМИЯ УЧИТЕЛ-ЛОША РАБОТА......СПОРЕД МЕН ПИЩОВИТЕ ИЗОБЩО НЕ СА УДАЧЕН ВАРИАНТ ....ВИНАГИ РАЗЧИТАМ НА ЗНАНИЯТА СИ ...ИЗОБЩО НЕ ЗНАМ ИМАШ ЛИ СЪВЕСТ???КАТО СИ ПОМИСЛИШ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ...ТА КАКТО И ДА Е ,ТОВА СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ ДАЛИ ЩЕ РАЗЧИТАШ НА ТОВА КАКВО СИ НАУЧИЛ ИЛИ НА НЯКАКВИ ЛИСТЧЕТА(пищови)...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си