.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

^ Не мога да разбера защо се зъбиш ?? Пишеш в форум и всеки си казва мнението това че не четеш това което искаш ние не сме виновни! И да ти не го обичаш .. как го заобича като те обиждаше ли ? Може да си хлътнала да си влюбена заслепена но не й да го обичаш !! Не ти давам повече от 7 клас ! : )

Цитирай Първоначално написано от Buubka Виж мнението
    ^ Не мога да разбера защо се зъбиш ??
    Не се зъбя

Не се опитвайте да ми гадаете годините.. Кой колко ми давал.. Какво общо имат годините ми? И какво ако съм на 12-13-14-15?? Какво общо имат чувствата ми с годините ми?? Ако някой ми даде смислен отговор на въпроса ще кажа годините си..

Благодаря все пак, че отделихте от времето си за да ми помогнете!!
    Mitko Lowe youu

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimybiby Виж мнението
    Не се зъбя

Не се опитвайте да ми гадаете годините.. Кой колко ми давал.. Какво общо имат годините ми? И какво ако съм на 12-13-14-15?? Какво общо имат чувствата ми с годините ми?? Ако някой ми даде смислен отговор на въпроса ще кажа годините си..

Благодаря все пак, че отделихте от времето си за да ми помогнете!!
    Има. Разбиранията ти ще претърпят... или поне би трябвало да претърпят голяма промяна, докато станеш на 17-18 години. Това ти е смисленият отговор.

И второ, за да те обижда така, има два варианта. Или все още сте в оная възраст, в която момченцата показват на момичецата колко ги харесват чрез обиди; или наистина не те харесва и не иска да общува с теб. Ако не иска да общува с теб, ти НЕ го познаваш достатъчно. Ако НЕ го познаваш достатъчно и не си С него, не го обичаш.

Banned Мега фен
    +че съм съгласна с PinkPan7her .. даже какви 17-18 .. има разлика дори от мисленето и на 13 и от това на 16,а какво остава от на 13 до 18г. ама все тая.. на всички ни стана ясно авторката на колко е г/д - от написаното

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си