- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- тормоз в училище
Не съм тормозила и не съм подкрепяла тормозещите. Прекалено съобразителна и "да извадя на бял свят от всеки добрата му страна" бях. Ако мога, така да се. Но не съм била и наивна.
Тормозили са ме. Сама съм била срещу всички понякога. Винаги против насилието и тормоза, но се е случвало на улицата да виждам издевателства и от страх да не направя нищо. Училището е едно хубаво каляване. Това са нещата от живота. След завършването отиваш в голямото училище "Живот", където правилата зависят от теб самия и никой освен теб не носи отговорност за действията ти.
Ако в училище някой друг ти казва какво е правилно, ограничава те или те задължава да спазваш определени правила, в живота всичко това ти самият го определяш.
Така, че скъпи подрастващи, учете се от трудностите и лошите неща в живота си, защото това са уроци. Провали няма. Има само обратна информация.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ