Тъй като средата около мен е разнообразна, познавам хора и от двата типа. Не ми харесва това, че ги описвате само като такива и такива. Има си нърдове и нърдове; мъжкари и мъжкари. От първия тип нърдове ги има такива, които много учат, доста социални са, излизат и си имат свои занимания като например следят сериали. Имала съм работа и с втория тип: изключително мил, маниак на тема компютърни игри, некомуникативен, не тренира/гледа спорт/ни предавания и не ходи на фитнес, не изявява никакво желание за учене и т.н. мога да изброявам и още и още. Въпросът е, че съществените разлики се виждат и никак не са малко. Същото е и за мъжкарите: има такива, които ги интересуват само дискотечките, гледат с кого да се сбият, търсят "яки" мацки от типа "тъпо парче", живота за тях е купон и пр. Има и друг тип: учат, работят, тренират спорт/фитнес, интелигентни са и се интересуват от различни сфери на общуване, знаят как да се забавляват.. Всичко е до човека - хора всякакви, дори и от една категория пак могат да са съвсем различни.
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Златната среда - стабилен, да излъчва груба мъжка сила (далеч не само физически!!), но и интелигентен, ученолюбив и загрижен за бъдещето си. Харесват ми хора с разнообразни интереси и умеещи да са контрастни в поведението си. В единия момент да ги избива на простотия, в следващия - да си сядат на гъза и да учат с часове;
След като съм добила представа от съвкупност на характери, съм категорична, че това е, което съответства на моята същност. Определено нърдовете не ми съответстват във всичките си форми и изключения, нито пък тези от типа безмозъчни мъжкари. Мда, горното описание беше най-точно.