- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Психология - заслужава ли си наистина? ПОМОЩ! (ОБРАЗОВАНИЕ)
То не че със социалните дейности ще работиш нещо престижно![]()
![]()
Най-много в някоя община или друга държавна институция за 300-400 лв заплата на някое бюро от 8 до 5 ще редиш папки
Не бързай да осъждаш толкова бързо психологията като не си наясно много-много, а това си пролича с горното изказване, че по този начин обиждаш и хората, които учат психология.
![]()
![]()
Леля ми е завършила социални дейности ( някъде на майната си , примерно в Габрово/Свищов) и взима около 1200 чиста /на държавна позиция в нои/.
Дам, никак не е престижно да си пенсионен експерт. И да редиш папки. Друга жена, която пак е със социални дейности - стана директор на едно сиропиталище и пак взима хубави пари.
Ти недей да пишеш глупости - с коя специалност какво престижно можеш да работиш.
Като те гледам колко ти е мозъка - дано не учиш психология, защото освен като ЕйчАр-ка в някой паткарски отдел, като друго не те виждам.
И сладурките като теб са причината да не желая да се занимавам основно с това, защото се обезценяват дипломите, или се напълва с некадърни кадри на хубави позиции.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Абе много са ми интересни някои хора - по форумите се пънат за най-малкото нещо, за което си казал или намекнал, обаче ми е много интересно същия този човек в реална житейска ситуация дали е толкова отворен без да познава хората да им разправя колко им е мозъка? Очевидно не. Май ясно се вижда кой колко мозък има..Някои изказвания от горните две мнения направо ме шокираха... ххахаха, чудя се как все още е възможно да съществуват такива индивиди.
За всеобщо сведение аз уча психология в момента и честно да ти кажа много се радвам за избора си, защото вече имам прекрасна възможност да се реализирам успешно в тази сфера.
Знаеш ли, не всичко е до образованието, права си. Преди всичко зависи колко акъл имаш в главата, 'щото ако си куха лейка, квото и да завършиш, няма оправия за тебе.![]()
![]()
![]()