.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Супер фен Аватара на lubovvv
    oTPoBHа, а със психологията и това няма да могат да правят. Иначе успех в търсенето на работа със тая специалност
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    oTPoBHа, а със психологията и това няма да могат да правят. Иначе успех в търсенето на работа със тая специалност
    Сигурна ли си?
    Защото мои приятели, които вече си карат магистратурата се радват на чудесна работа по специалността и за никак малко пари. Хайде стига наизуст!
    В България и с висше да си, пак има големи шансове да не си намериш работа. Спорът е приключен. И не ми обиждай специалността, както и специалността на доста хора, които са я избрали, защото се изказваш крайно неподготвена и не се знае колко хора ще ти се изсмеят на поста ти, като го прочетат. !!

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa Виж мнението
    Сигурна ли си?
    Защото мои приятели, които вече си карат магистратурата се радват на чудесна работа по специалността и за никак малко пари. Хайде стига наизуст!
    В България и с висше да си, пак има големи шансове да не си намериш работа. Спорът е приключен. И не ми обиждай специалността, както и специалността на доста хора, които са я избрали, защото се изказваш крайно неподготвена и не се знае колко хора ще ти се изсмеят на поста ти, като го прочетат. !!
    Moга да пиша КАКВОТО СИ ИСКАМ, защото тук се изказват мнения, така че по добре си трай и престани да хвърляш отровата си
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си