.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Повече от фен Аватара на vassy
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Фейспалм !!
    ля ля ля трииистаааа бууквии
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Много са ми интересни тия . . .

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Доживях да чуя за обвързване за няколко дена с обич .. колко сладко.. И как се казваше папагалчето хахахахах
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Цитирай Първоначално написано от amnessia Виж мнението
    Доживях да чуя за обвързване за няколко дена с обич .. колко сладко.. И как се казваше папагалчето хахахахах
    Не е стигнала до папагалчето ахахаахахах

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    малка си още, не се занимавай с такива неща ;д
    nigga stole my bike

Град
    Бургас
    Голяма обич , голямо нещо....
    =] Момче

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Така добре вие сте били 1 седмица заедно и ти наистина го обичаш? Другото тоз човек за истински папагал ли говори или за малкия Станиславчо? Той е на 15 и живее сам / може, но малко ме съмнява / ... И ти малко ме съмняваш.. но ако не е така както казаха по-горе - стой си на зрялото дупе...

Мила Никол, още си много малка да говориш за любов.Нищо не си видяла и разбрала от живота.Напълно е ясно,че това момче мисли с долната си глава...като пораснеш малко,ще видиш колко по-сериозни неща ще ти се случват и хубави и лоши и повярвай ми,това,че някой не ти праща мечета в скайп няма да е най-големият ти проблем...Не се притеснявай,мисля,че ще оцелееш не е важно дали някой ще ти праща мечета и целувки по скайп,важното е как ще се държи на жив,защото всеки в мрежата се прави на такъв какъвто не е.Когато един човек ти докаже,че държи на теб и ти означаваш нещо за него,тогава можеш да говориш за любов. Не се подлъгвай по такива момченца, които искат да ти покажат папагала си, не взимай прибързани решения..още си на 13,сигурно миналата година ти е дошъл цикълът, прекалено си малка за секс. Преди да предприемеш такава крачка е добре да се образоваш малко,а ти дори не знаеш разликата м/у ПМС и цикъл. Не бързай да пораснеш!Ти още си дете! всяко нещо с времето си ))

Ходили сте една седмица и се обичате толкова много ? интересно Много си малка още за такива неща.. Просто си гони интереса момчето. Това е само мое мнение не ме нападайте!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ама че глупости...не могла да живее без него....я се осъзнай ве момиче живота тече не си го пропилявай в мислене за накъв си пикльо който е искал да те вкара в леглото.....разбирам те - наранена си но се опитай да го преодолееш - не да го забравиш защото си е невъзможно а да го преодолееш тоест да приемеш това което е станало и да знаеш че не можеш да го промениш а и да му беше пуснала секс щеше да те зареже след това и сега щеше да съжаляваш още повече за това че си му се отдала а той дори не го е оценил ....така че усмихни се кажи си "той губи" или го наречи там някак си и продължи напред

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Никол, разбирам какво ти е. И аз съм се сблъсквала с такива момченца и това, че си на 13 изобщо не означава, че нямаш право да го обичаш както казват другите. Според мен си наистина много влюбена, но е по-добре да не му пишеш и изобщо той да не съществува за теб. Така ще е най-добре. Иначе намери си някой друг, все пак той не е единствения и дори да не харесваш/обичаш другия толкова много постепенно ще започнеш Това е от мен, надявам се да съм ти била полезна

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Тя обича ама по своя детски начин явно..
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Фейспалм !!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от nikeyyd Виж мнението
    Пък и сме много малки той е на 15 а аз на 13(оформена съм и съм зряла за възрастта си,въпреки,че не е важно)
    не знам колко може да е зряло момиче на 13-14-15, ама щом казваш, ок..

п;с; супер яко име имаш
    <N>

Не се занимавай с тези работи още си на 13..

да му имам загрижените родители на 15 и синът им живее сам..

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Дабъл фейспалм!!!!!

Бе вие и се смеете.. Ма аз миналата година и аз така ходех с една и даже и не се целувахме ;дд тъпо звучи найстина хд
    |DC -Wild#Cat!!♥

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    ох ох не е любов (music)

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Аз се смея на това с папагала.. Не, че има гадже на 13. Извика ме да му видя папагала вика... Хахахаххаха

Супер фен Аватара на flo0pY
    Влюбена на 13 пък и секс да прави иска ти девствена ли си или са те отворили на 11 ддз може да си била развита бе божее кви хора има ужас :Х
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Еми .. Първо да те питам .. Била си готова да отидеш у тях ?! .. Ами ако те беше изнасилил .. Абе момиче .. От къде този акъл ?? .. И каква е тази огромна любов на 13 ?! .. На всичкото отгоре си била в цикъл ;дд ..

Голям фен Аватара на reperw
    тия па аз имам фр който е на 17 и си беше писал с 1 която я е виждал в неговото даскало там да се разхожда и и намерил ФБ то от някъде и си писали там 4 5 дена и оня нали го резнала на края и той и вика: АМА АЗ ТЕ ОБИЧАММММММММММММ а те дори не са си говорили лице в лице

Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от maimunka7 Виж мнението
    Мила Никол, още си много малка да говориш за любов.Нищо не си видяла и разбрала от живота.Напълно е ясно,че това момче мисли с долната си глава...като пораснеш малко,ще видиш колко по-сериозни неща ще ти се случват и хубави и лоши и повярвай ми,това,че някой не ти праща мечета в скайп няма да е най-големият ти проблем...Не се притеснявай,мисля,че ще оцелееш не е важно дали някой ще ти праща мечета и целувки по скайп,важното е как ще се държи на жив,защото всеки в мрежата се прави на такъв какъвто не е.Когато един човек ти докаже,че държи на теб и ти означаваш нещо за него,тогава можеш да говориш за любов. Не се подлъгвай по такива момченца, които искат да ти покажат папагала си, не взимай прибързани решения..още си на 13,сигурно миналата година ти е дошъл цикълът, прекалено си малка за секс. Преди да предприемеш такава крачка е добре да се образоваш малко,а ти дори не знаеш разликата м/у ПМС и цикъл. Не бързай да пораснеш!Ти още си дете! всяко нещо с времето си ))
    Споко,знам разликата..Пък и вече просто спрях да мисля за него и така ми е много по-добре )

Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Никол, разбирам какво ти е. И аз съм се сблъсквала с такива момченца и това, че си на 13 изобщо не означава, че нямаш право да го обичаш както казват другите. Според мен си наистина много влюбена, но е по-добре да не му пишеш и изобщо той да не съществува за теб. Така ще е най-добре. Иначе намери си някой друг, все пак той не е единствения и дори да не харесваш/обичаш другия толкова много постепенно ще започнеш Това е от мен, надявам се да съм ти била полезна
    Мерси много ! Така и направих.. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си