- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо се държи така ?! :((
Доживях да чуя за обвързване за няколко дена с обич .. колко сладко..И как се казваше папагалчето хахахахах
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
малка си още, не се занимавай с такива неща ;д
nigga stole my bike
Голяма обич , голямо нещо....
=] Момче
Така добре вие сте били 1 седмица заедно и ти наистина го обичаш? Другото тоз човек за истински папагал ли говори или за малкия Станиславчо? Той е на 15 и живее сам / може, но малко ме съмнява / ... И ти малко ме съмняваш.. но ако не е така както казаха по-горе - стой си на зрялото дупе...
Мила Никол, още си много малка да говориш за любов.Нищо не си видяла и разбрала от живота.Напълно е ясно,че това момче мисли с долната си глава...като пораснеш малко,ще видиш колко по-сериозни неща ще ти се случват и хубави и лоши и повярвай ми,това,че някой не ти праща мечета в скайп няма да е най-големият ти проблем...Не се притеснявай,мисля,че ще оцелеешне е важно дали някой ще ти праща мечета и целувки по скайп,важното е как ще се държи на жив,защото всеки в мрежата се прави на такъв какъвто не е.Когато един човек ти докаже,че държи на теб и ти означаваш нещо за него,тогава можеш да говориш за любов. Не се подлъгвай по такива момченца, които искат да ти покажат папагала си, не взимай прибързани решения..още си на 13,сигурно миналата година ти е дошъл цикълът, прекалено си малка за секс. Преди да предприемеш такава крачка е добре да се образоваш малко,а ти дори не знаеш разликата м/у ПМС и цикъл. Не бързай да пораснеш!Ти още си дете! всяко нещо с времето си
))
Ходили сте една седмица и се обичате толкова много ? интересноМного си малка още за такива неща.. Просто си гони интереса момчето. Това е само мое мнение не ме нападайте!
ама че глупости...не могла да живее без него....я се осъзнай ве момиче живота тече не си го пропилявай в мислене за накъв си пикльо който е искал да те вкара в леглото.....разбирам те - наранена си но се опитай да го преодолееш - не да го забравиш защото си е невъзможно а да го преодолееш тоест да приемеш това което е станало и да знаеш че не можеш да го промениш а и да му беше пуснала секс щеше да те зареже след това и сега щеше да съжаляваш още повече за това че си му се отдала а той дори не го е оценил ....така че усмихни се кажи си "той губи" или го наречи там някак си и продължи напред![]()
Никол, разбирам какво ти е. И аз съм се сблъсквала с такива момченца и това, че си на 13 изобщо не означава, че нямаш право да го обичаш както казват другите. Според мен си наистина много влюбена, но е по-добре да не му пишеш и изобщо той да не съществува за теб. Така ще е най-добре. Иначе намери си някой друг, все пак той не е единствения и дори да не харесваш/обичаш другия толкова много постепенно ще започнешТова е от мен, надявам се да съм ти била полезна
![]()
Тя обича ама по своя детски начин явно..![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Бе вие и се смеете.. Ма аз миналата година и аз така ходех с една и даже и не се целувахме ;дд тъпо звучи найстина хд
|DC -Wild#Cat!!♥
Аз се смея на това с папагала.. Не, че има гадже на 13. Извика ме да му видя папагала вика... Хахахаххаха![]()
Влюбена на 13 пък и секс да прави иска ти девствена ли си или са те отворили на 11 ддз може да си била развита бе божее кви хора има ужас :Х
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Еми .. Първо да те питам .. Била си готова да отидеш у тях ?! .. Ами ако те беше изнасилил .. Абе момиче .. От къде този акъл ?? .. И каква е тази огромна любов на 13 ?! .. На всичкото отгоре си била в цикъл ;дд ..