.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    По-важно било как се използва! Хаха...
    И колкото грубо да звучи.. явно не сте попадали на наистина малка Мишка...
    Щом си мислите, че няма значение..
    Има и още как!

А да сравняваш малки гърди с малка пишка.. Нямам думи.

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    На повечето жени около 8 см са им достатъчни, ако е без лимит още по-добре

А не бе.... Няма =D

Супер фен Аватара на lubovvv
    Мечтайте си. Размера ИМА значение и 8 см мога да си ги завра навсякъде, само не и там. Това с любовта и другите тем подобни не важат. Колкото и да обичаш дадения човек, ако секса с него не ти доставя удоволствие, рано или късно се разделяте
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

абе хора наистина има значение размерът. Те жените казват стига да се справя добре всичко е ок ама не е така. Неможе 10 см да се справят добре!

Цитирай Първоначално написано от SexyBody Виж мнението
    Няма значение размера важното е да ти е над 10 сантиметра и да къртиш неповторимо
    http://www.paradizo-sex.com/malepage...ate/index.html

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    Бе все ми е тая дали ги интересува или не :Д Щом ще се стига до правене на работата явно не е такова значението.. Е сега ако е изсъхляк 10-13 санта е друга тема. Ама и на нас не ни е приятно да гледаме неща с лисичи муцунки все пак?

иии каква е най-предпочитаната големина?

Сиг си чувал израза има два вида жени такива които харесват големи членове и такива които харесват големи членове ,но не си го призноват XD

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Колкото по-голям,толкова по-добре но като цяло бих казала - ДА,ИМА ЗНАЧЕНИЕ.

Супер фен Аватара на flo0pY
    Абе различно е при всички ся квото и да си говорят няма да ги задоволи някой с 10 сантиметров има някой които обичат с по-надарени други си харесват с нормален размер и изпитват болка с по-големите.. Но размера значение има каквото и да си говорим, важна е и техниката ест
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Супер фен Аватара на flo0pY
    -Голямата ;д
    Последно редактирано от flo0pY : 02-12-2012 на 18:20 Причина: тряяаше да е цитат ама не стана нещо
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Колкото по-голям,толкова по-добре но като цяло бих казала - ДА,ИМА ЗНАЧЕНИЕ.
    Като попаднеш на някои наистина голям и те боли при всеки божи акт, тогава ще ти напомня тези твои думи. Аман -.-

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от flo0pY Виж мнението
    -Голямата ;д
    Зависи и от големината. Много, много голямо, не е на добре. После ще те боли доста.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Има, разбира се. Приказките, че е важно как се използва са пълни глупости. Как и да използваш 8-10 сантиметра, все не става яко. Безмислено е да кажа, че размерът няма значение, за да успокоя някой, който се притеснява от това, няма нужда да убеждавам и себе си. Сексът винаги е по-хубав с по-надарено момче. Но пък от друга страна има момичета, на които не им пука чак толкова и им е все едно и даже и не толкова надарен младеж не би останал на сухо

"Всяко момче има притеснения, напълно нормално е.....все пак има разни " капризи " , на които и с 17см не можеш да угодиш " - 17 си е нормално.
    Последно редактирано от Glam0rous : 02-17-2012 на 22:48

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Да нямаш притеснения, че затова ме питаш? (както се пееше в една чалга песен..)

Размерът е важен, но не и най-важният. Отговорът ми май се изчерпа дотук.

Мега фен Аватара на Chacho
    Попитали опитната блондинка:
    -Размерът има ли значение?
    -Ооо, не, ни най-малко! Все ми е тая дали ще е 23 или 25 см.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на cyclops
    Естествено, че има значение. Даже мога да кажа от личен опит. Веднъж ходих с един, на който му беше твърде малък и колкото и да се стараеше просто не се получаваше. ..

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    . Колкото и да обичаш дадения човек, ако секса с него не ти доставя удоволствие, рано или късно се разделяте
    Нали се сещаш,че само глупости ръсиш..Така или иначе не забравяй каква е функцията на пениса...Не е да ти доставя свръх удоволствието и да гледаш как те пори някъв дънер..Голям,малък,като върши работата си все тая (тоест продължаване на поколението) tc....

^ По принцип почти винаги съм съгласна с тебе, ама тука не е баш така. Отдавна сме на по-различно ниво от маймуните и животните като цяло и сам знаеш, че не правим секс, само за да не се затрием от лицето на земята (даже за това най-малко). Като на мацката и е готино с друг в леглото, забрави. Същото е и с мъжете де.

Супер фен Аватара на cyclops
    Съгласна съм с Glam0rous...Естествено, че ако в леглото не върви няма как да продължи връзката вечно. Това са нормални и естествени неща! Или в краен случай ще си търсиш любовник, който да те задоволява.

Примера ти не е въобще на място.Само да знаеш,че ако мислеха(и правеха) всичко това,което ти мислиш,нямаше да сме 7 милярда,със сигурност.Но все пак всичко тук е теоретично,няма грам практика.Искам да кажа,можеш да си дрънкаш глупости във форума,а после да отидеш при някоя пишка 10см.Все тая е.Най-важното според мен е просто да те задоволява,без това да означава да има определен размер в см.

Ясно ми е, че сме толкова много, понеже има прекалено много хора, които не са на моето мнение, искат да имат супер много деца или просто не се пазят. А колкото и да не се гордея с факта, мнението ми е породено от личен опит. Била съм с човек с има-няма 10 см. и после с по-голям и разликата ми се изясни на момента. Иначе нямаше така ревностно да защитавам идеята

Скивай ся..10 см в релакс даже си е множко (за мен) , ама ако говорим в ерекция...:.........

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Има значение, който е казал не... просто е излъгал

И все пак не е от най-голямо значение ... Поне за мен по-важно е умението, да ме накара да изтръпна още преди същинската част.. тогава независимо какъв е размерът пак ще ми хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си