- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- красива ли сьм???
bunbonata, глупаво е да се самоизпъкваш чак пък толкова. Просто кажи,
че се харесваш, голяма 'убавица се изкара.
Аз не знам дали да пускам снимки, всички сте ме виждали,
наскоро се подстригах ( на аватара можете да ме видите ) , преди ми беше доста дълга косата,
ама така казват, че повече ми отивало, исках и в червено да се боядисам, ама
чак такива цигании реших да не правя, 'де да знам, искам да променя нещо, обаче
не знам какво, гледам да поспирам грима, не ми трябва..
И все пак, ако имате някакви забележки или нещо,което мога да променя, с удоволствие ще
ви изслушам, но не обещавам, че ще направя въпросните промени.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
На мен винаги си ми харесвала. Доколкото виждам на снимката ти стои добре и по-къса коса, но ако постнеш някоя снимка ,където ти се вижда и лицето ще е перфе!
Последно редактирано от granger : 02-12-2012 на 13:23
maDamn
Нямам още в лице, не ми остава време да се снимам.
Сега съм се заела да си пускам веждите, да ги оправя, че на нищо не приличат.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Тука самочувствието на някои хора чак от ушите им прелива. XD
И аз не си харесвам големия нос. Ако някой е чел книгите за Дневниците на Джорджия Никълсън, тя беше казала, че като се усмихва носът ѝ се разпльоквал върху цялото лице. XDDD Аз съм малко подобен случай, ама се старая да не му обръщам внимание.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^Можеш да ни дадеш малко от своето.
Нека има самочувствие момичето,няма лошо.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1117677_n.jpg
maDamn
Грейнджър, мн ми харесваш, много си естествена и косааатааа, обожавам чупливи/къдрави коси, но за съжаление Господ не ми е дал такава
Аз снимка вече съм пускала
granger- голям нос вика..... Много си си хубава даже!
BaffaLsc- на аватара добре ти изглежда косата, много искам и аз да съм с такава прическа, но на мен не ми отива.. :S
flowerlina- и аз много обичам чупливи коси, но... моята е права като игла.. От други теми съм ти виждала снимките-много си лъчезарна
Аз снимка няма да кача точно тук, защото не се имам за красавица в никакъв случай.....Сори за спам-а...
![]()
Последно редактирано от gersinkaa : 02-12-2012 на 18:53
Мисля, че и преди съм писала тук.![]()
Не съм красива. Аз съм прекрасна.
Не използвам кой знае колко грим. Естествената красота си е налице. Често днес, обаче обръщаме повече внимание на това дали сме си сложили ружа или червилото. Тогава определено се числиш към дадената категория.
В подрастващите това е засилено. Модерен ли си, хубав си.Доста изкривен мироглед имаме вече за нещата, но това е просто фаза от съзряването.
![]()
Всеки има недостатъци. Красотата на човекът е в неговата неподправена НЕперфектност.Във всичко трябва да има баланс.
Бог дал. Бог взел. Ако намериш начина да се харесваш, приемеш недостатъците си и те станат плюсове, си най-красивото същество на земята.
Защото това, което излъчваш е видимо за всички.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
bunbonata - Не,че нещо,но живееш с хора,не с животни.И в един определен момент от някои хора ще зависиш и ти и тогава малко или много ще трябва да ти пука за мнението им,но това няма да те прави комплексарка.![]()
Последно редактирано от bebzgirl : 02-12-2012 на 19:36
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Като за начало няма да е лошо да започенете да вярвате в себе си
Донякъде е така, но в случя ставаше въпрос за хората във форума. Никога няма да разберете моята гледна точка както и да го обяснявам.
Ами ако погледнеш по нагоре съм написала , че знам че не е комплимент, недей да коментираш преди да разбреш![]()
В някои моменти съм несигурна и доста се подценявам, но иначе съм предоволна от мама и татко!![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Всеки си има самочувствие и се харесва, ако ще да прилича на баба Яга. Просто да казваш, че не си готин е най-лесния начин да си изпросиш комплимент и да си начешаш крастата. Реално в темата на никой не му се казва, че не е готин, най-малкото за да се върне комплимента на другия или за да се спести негативната реакция отсреща. Иначе е ясно, че всеки си има вкус и не може в очите му всички да са много прекрасни.
Здравейте, момичета. Не съм на мнението на останалите, че тук само се търсят комплименти. Със сигурност някои момичета, като мен например, просто искат да разберат какво е мнението на останалите за тях. Има хора, които нямат високо самочувствие, а искат да изградят реална преценка за себе си. http://www.facebook.com/profile.php?...6914054&type=3))
heyheyhey911 много хубава коса имаш и излъчването ти е хубаво също
Живота е рисуване без гума за триене... : )