.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Разкажете

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    От 2,5 години вече сме заедно, живеем заедно, сгодени сме и след няколко месеца ще е сватбата. : )
    Моля те, кажи ми, че си на над 25г. Всичко живо се е втурнало да се жени. Ужас. Фобия получавам.

Не ми обръщай внимание. Много успех и семейно щастие ви пожелавам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Моля те, кажи ми, че си на над 25г. Всичко живо се е втурнало да се жени. Ужас. Фобия получавам.

Не ми обръщай внимание. Много успех и семейно щастие ви пожелавам.
    Не смятам, че има значение на колко години съм. Ние с моя вече сме със съзнанието, че сме си женени, остава само да се подпишем и да направим нещата официални. А и не е като да сме го решили от днес за утре. Нагледала съм се на семейни кавги и разводи, надявам се, че нашия случай няма да е такъв, но все пак никой не е застрахован.
    Мерси за пожеланието.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Не смятам, че има значение на колко години съм. Ние с моя вече сме със съзнанието, че сме си женени, остава само да се подпишем и да направим нещата официални. А и не е като да сме го решили от днес за утре. Нагледала съм се на семейни кавги и разводи, надявам се, че нашия случай няма да е такъв, но все пак никой не е застрахован.
    Мерси за пожеланието.
    а бебе а бебе ? :Д:Д:Д

Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    а бебе а бебе ? :Д:Д:Д
    coming soon
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на cyclops
    Запозна ни обща приятелка веднъж на един купон. Веднага си паснахме. Цяла вечер не спряхме да си говорим и да танцуваме. И така се зарибявахме близо месец и половина без нищо да се случва. Докато една вечер като си писахме в скайп (беше към 1 през нощта) той ме пита дали искам да излезем веднага. Аз му се дърпах, че съм вече по пижама. И той предложи да си направим "пижама парти" у тях. В крайна сметка дойде до нас да ме вземе с колата. Бяхме и двамата с пижами и якета отгоре и отидохме у тях. Там той отвори едно вино, слушахме си музика и по едно време просто нещата се случиха и ме целуна. Вече сме 2 години заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си