- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще има ли продължение на ваканцията ??
Ако някой е сигурен да каже защото всеки ми казва различно ... : ( А дано да не сме на даскало че ми е писнао от него не искам да се връщам там...
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
http://www.minedu.government.bg/news-home/ - ако имаше щеше да го пише тук !
За всяка област е различно. При някои има, а при други не.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
По БТВ казаха, че ваканцията се удължава само за Силистра.
Само Силистра има още 3 дни. За другите места евентуално кметовете на общините ,ако решат.
maDamn
Съмнявам се да я удължат ,защото бяха споменали по новините че имат гориво за отопление , за да не се притесняват родителите
Утре ще обсъждат, но най-вероятно е да намалят часовете
министара каза че утре сме на дск
погледни в очите ми,те казват всичко.
az iskam da sme oshte malko vakanciq ama nqma...ima samo za silistra
Абе за какво ви е още ваканция? Не ви ли стига тази дъъъъъълга лятна ваканция? Какво правите по цял ден като не ходители на училище и съм убеден че не работите?
Ми не,само Силистра днес няма да учи...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Не, няма да я удължат. По стар български обичай на едни места ще бъде увеличена - на други няма да бъде увеличена.
А няма да бъде увеличена, тъй като тези, от които зависи увеличаването, стоят на топло и получават заплати, а учениците, както винаги, никой за нищо не ги пита (то да бяха само учениците).
Именно затова не харесвам подобни ситуации - защото винаги има едни, които са облагодетелствани, но има и други, които винаги са в ущърб.
Видяхте ли в МОМН пак започнаха с тези глупости " http://www.minedu.government.bg/news...3_spravka.html ".
Каква е тази държава? Аз уча, ти не учиш. Като ще учим всички ще учим. Само тук правят така, а после отучване няма да има. Е според мен не е честно, спрямо останалите ученици. Не претендирам за ваканция, ама не е справедливо това което прави държавата.
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Чувате ли се какво говорите? Не било честно? В северна България и по-специално Силистра температурите са най-ниски и положението е най-лошо, за това са във ваканция. При положение, че в някои области температурите са минимум -1 градус каква ваканция искате? Точно заради това кметовете си решават според метеорологичните условия дали ще има ваканция или не.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Точно .. Например едни да учат в стая , в която е 20 градуса , а други в стая ,в която е 4 градуса ? Това честно ли e?
Това се опитвам да кажа, но ме издразниха коментари от сорта, че щом пускат едни, трябва всички да пуснат във ваканция. В случай, че в училищата не могат да се осигурят нормални условия, тогава може и би трябвало да ви пуснат. Но съм 100% сигурна, че по-голямата част от учениците мрънкат за ваканция просто така. При нас например няма никакви проблеми нито в отоплението на училището, нито пък в температурите навън (говоря за Сливен).
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
ииийй оляхте се с тая ваканция значи..... поне ние намазахме 2 седмици)
Ние пък намазахме 3 дни, кой се олял? Имате ли си идея днеска какво беше положението в Благоевград? Сутринта газих в сняг до коляно докато стигна до студеното училище където със сигурност нямаше и 14 градуса, кой се е олял? От дни си вали (днеска най-сериозно, но все пак си е валеж). Още се чудя как да се прибера утре без да се налага да си харча парите по таксита. Ама няма и да го измисля.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
И аз съм от Благоевград и кво?
Като ще почиват да ги отучват днитеТака е правилно
И кво кво?
Никой нищо няма да отучва.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
да отучват бе, като няма да ходят. Аз съм на това мнение
Вие се майтапите,бе...всичките ви ваканции взети заедно сигурно излизат по-дълги от учебните сроковe O.o
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn