- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Честит Св. Валентин и Трифон Зарезан
Св. Валентин
Трифон Зарезан (Forever Alone)
Какво ще празнувате днес?)
ще празнувам шампионската лига
Creative Technologie
Аз празнувам Вторник!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ААзз пък празнувам сряда.
Не празнувам нито един от 2-та празника, защото и 2-та са сектнатски !
n00bs
^ какво му е сектантското на чиПия-та?
Не съм нито лозар нито кръчмар за да празнувам НАШИЯ празник - разбрали сме се да гледаме ШЛ и да се матираме от уиски в някакво заведение.
Колкото до Чуждопоклонниците - трябва ли ви специален ден, подразбиращ специален повод да покажете на "възлюбения", че го обичате или да ви пораснат в повече топки от обикновеното в специалния ден, за да поканите някого на среща?!?
Явно, ДА - не ми противоречете мърши... Надявам се жалките ви гени да не се предадат!
inb4 "forever alone" - Такъв съм по избор + че и 2-те ми играят сърдити нещо, искат извинения в ресторанти сигурно, като забравят, че не ме боли ни най-малко...
TL;DR - Кръчмари и лозари - нека си празнуват; Аз ще се изпадам в алкохолни делириуми, без повод. А чуждопоклонниците с ранимите розови душички - да разчистят малко света като спретнат 1 "an hero"
Кръчмарите и лозарите имат секта, в която основния им план е да прецакват алкохола, за да ни докарат цироза на черния дроб !
n00bs
Чудно ми е колко момченца са зарязали приятелките си тази или миналата седмица с цел да не им купуват подаръци, но утре или вдругиден ще им се обясняват каква грешка са направили и ще искат да се "lovkat" оТнОвУ/
Respect my authoritah
Thrombocyte не мисля,че има такива момчета .
Ще празнувам Трифон Зарезан ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
O, повярвай ми. Аз никога не говоря неща, за които нямам сведения, че са се случвали. Имам и такива познати :>
Respect my authoritah
празнувайте валентин, но на никой няма да му е добре ако трябва да празнува зарезан, така че не се зарязвайте вие влюбените, но обичайте се
Днес ще учим, а утре ще се разбиииииМии.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Вторник не ми е малък празник. Въпреки това в малките часове тази нощ получих Прекрасният смс, който ме разтопи и само ми напомни, че не само днес някой ме обожава...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Oh noez, св. валентин е, а нямам гадже, а толкова ме боли като гледам всичките тези сърчица и шоколадчета и красиви и щастливи влюбени двойки гушнати навсякъде уааааааа ;(
Днес ще празнувам рождения си ден.
Да живеят любовта и виното!
Не празнувам нито единия, нито другия,
но пожелавам да се обичате трезво! : ) <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Носаааа, носаааааа, към гей бар ша та носяяяяяя" - такава интерпретация не съм очаквала!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
(Forever Alone)
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
аз съм нърд и нищо не празнувам !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Вторник е добър повод за червено вино и цигари до припаданееее![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
ooooooooooooooooooo <3 <3 <3
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.