.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив

Биологично-литературен въпрос

Ако е вярно, че жена, забременяла от сина си, ще роди лудо дете, защо Антигона, Исмена и двамата им братя са нормални.... родителите им са Едип цар и майка му Йокаста :O

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Лудо няма да е от биологична гледна точка, а от психическа. Баща му да му е доведен син..хич няма да е лесно.

Мега фен
    Природата си казва думата тук. До колкото знам аз, децата, които са плод на кръвосмешение, често биват уродливи или ненормални.
    Просто природата се е погрижила да няма изцепки :Д
    При животинските видове както предполагам знаете не може да се кръстосват животни от различни видове заради различният брой хромозоми
    Кръстоска става между кон и магаре и се получава катър въпреки различния брой хромозоми ,за сметка на това той е безплоден , като казах природата си знае работата
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Природата си казва думата тук. До колкото знам аз, децата, които са плод на кръвосмешение, често биват уродливи или ненормални.
    Просто природата се е погрижила да няма изцепки :Д
    При животинските видове както предполагам знаете не може да се кръстосват животни от различни видове заради различният брой хромозоми
    Кръстоска става между кон и магаре и се получава катър въпреки различния брой хромозоми ,за сметка на това той е безплоден , като казах природата си знае работата
    ДА. А и все пак в литературата място за биология няма.. всеки може да си пише квото иска
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Нали знаеш, че във Византия преди кръстоносците майка е спала със син, както и баща с дъщеря, подобно на доста други култури? За пример ти давам епохата на императрица Теофано. Прочети 5-та и 7-ма книга на Херодот и ще видиш какви извращения има.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си