- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Биологично-литературен въпрос
Ако е вярно, че жена, забременяла от сина си, ще роди лудо дете, защо Антигона, Исмена и двамата им братя са нормални.... родителите им са Едип цар и майка му Йокаста :O
Лудо няма да е от биологична гледна точка, а от психическа. Баща му да му е доведен син..хич няма да е лесно.
Природата си казва думата тук. До колкото знам аз, децата, които са плод на кръвосмешение, често биват уродливи или ненормални.
Просто природата се е погрижила да няма изцепки :Д
При животинските видове както предполагам знаете не може да се кръстосват животни от различни видове заради различният брой хромозоми
Кръстоска става между кон и магаре и се получава катър въпреки различния брой хромозоми ,за сметка на това той е безплоден , като казах природата си знае работата
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нали знаеш, че във Византия преди кръстоносците майка е спала със син, както и баща с дъщеря, подобно на доста други култури? За пример ти давам епохата на императрица Теофано.Прочети 5-та и 7-ма книга на Херодот и ще видиш какви извращения има.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ