.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 266
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    ако това от снимката е тя не бъркаш изобщо
    и да не е тя сигурно е производно на него но и това което пише само по себе си говори каква е

Повече от фен Аватара на flawless_
    Толкова сте глупави и жалки само. Това е трол, е**ва се, толкова ли не могат да ви го проумеят главичките. За бъзик не ставате.

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    ^ ахахаха
    филми, филми ..

Супер фен Аватара на HolyShit
    Хахах Ангелики..Мръсен чeкиджия

свирки са ми правили ако се брой

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    ^ как я нави младши?

Ne sum go pravila i ne iskam da go pravq tam....V uchilishte se uchi ne se praqt dr. neshta..A kak mislite shte go napravite v toaletnata ili na dr. mqsto?Ami ako nqkoi vi vidi?Shte e mn neudobno!!!!

Да, правил съм. (:

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    мда, очите ми се изпълват със сълзи на мъжка гордост при мисълта как след време обяснявам на внуците къде кого съм опънал.

това що го написа а? какво толкова, едното ебане изобщо не виждам къде е проблема. никъде не се казва че секс требе да се прави само в легло на изгасени лампи, требе си и малко авантюра, малко разнообразие, а аз лично не съм го правил там за да мога да се гордея както казваш, а понеже бях с момичето което много, много обичах когато ни нашумяха страстите и изобщо не ни беше до това къде ще си се отдадем докато можеше да сме интимни там и тогава. пък и не сме се бучкали в някакъв мръсен кенеф.

нищо де. ти поне ще се гордееш че най-лудото нещо което си направил е че си правил секс на отворен прозорец
    Хаха, ти го разби. По темата не съм го правила, но приятелят ми е навит, тъй като сме последна година и сме от едно даскало.
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Цитирай Първоначално написано от Rally23 Виж мнението
    Ne sum go pravila i ne iskam da go pravq tam....V uchilishte se uchi ne se praqt dr. neshta..A kak mislite shte go napravite v toaletnata ili na dr. mqsto?Ami ako nqkoi vi vidi?Shte e mn neudobno!!!!

Точно в тоалетната, няма да е в коридора.. лол.
    По темата:
    То от моя клас бива бива ама тяхното е безобразие Ако има тест нещо се уреждам веднага, щото на момиченцата от моя клас им тряят оценки, а доста добре са запознати с цената

Не, ама сигурно тръпката и адреналина са на макс

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от Angeliki Виж мнението
    Чувала съм че когато момчетата онанират му казват на това чикии. Не знам дали може да се каже същото за женското онаниране. Но ако е така тогава наистина съм голяма чикиджийка. Но повече ми харесва да ми го правят момчетата с техните ръце отколкото аз сама в къщи. Засега им позволявам да ми хващат путето само през гащичките ама ми се струва че ще е по голям кеф ако ми го търкат на голо. Май ще започна да им давам освен под поличката да ми бъркат и в гащичките. Ох само като си го представя това и получавам една сладка тръпка между краката.
    FACEPALM
    Чичко ангелики..

/Дано сега ме разбереш.....

^Сега ме разби..

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    Мм.. не в училището няма къде - само в кенефа - гнусно. Не и не мисля да го правя в училище. Затова си имам удобно легло вкъщи
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

^Злобна кифла такава...

Мега фен Аватара на trabi_bs
    devil girl

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от sashunkaa Виж мнението
    ^Злобна кифла такава...

право в десетката!

Ако говориш на български няма проблем да те разбера, но използваш някакви английски думи за да се правиш на интересен или интересна ако си момиче. Между другото много гадна снимка си сложил на аватара си. А и голямата снимка на този мускулест мъж само заема място. Какво искаш да покажеш с нея? Бях чела някъде че момчетата които си падат по културисти са хомосексуални защото ги привличат други мъже.
    Въх,милата..Виж как ги правят вече пародиите на дисний,втълпяват на новородените ценностите на модерния свят.
    А понеже може да не ме разбереш на английски,една снимка,младото поколение по-добре възприема снимковия материал..

Супер фен Аватара на Glamour92

...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Не съм, нямам и намерение... че няма други места, та в даскало да тръгна секс да правя...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на lubovvv
    да е, редовно се праскам в училище,.....
    Кви теми ръсите, главата ми не побира
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    От това което си написал не става ясно какво точно си искал да кажеш. Пак се опитваш да се правиш на интересен но понеже ти липсва интелект вместо интересно това което пишеш звучи тъпо. А този среден пръст го показвай на хомосексуалния си любовник. Той културист ли е? Или ти още не си го намерил и само си мечтаеш за такъв?
    ей лапенце малко, да си затваряш устата да не ти паднат млечните зъбки...........
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    От това което си написал не става ясно какво точно си искал да кажеш. Пак се опитваш да се правиш на интересен но понеже ти липсва интелект вместо интересно това което пишеш звучи тъпо. А този среден пръст го показвай на хомосексуалния си любовник. Той културист ли е? Или ти още не си го намерил и само си мечтаеш за такъв?
    Кажи ми що за човек си щом като си грозен, а се чувстваш секси?! hahaha Тази песен миличка, е написана точно за теб! Направо ме убиваш с твоите мнения, честно! Иначе по темата не съм правила секс в училище, но ми звучи добре за по-напреднали .. знам ли и аз ..

Супер фен Аватара на flo0pY
    Колко елегантно я затапва ;дд Давай холи ние сме с теб!
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Днеска в училище оня Дани дето постоянно ме опипва ми се изпразни под поличката върху чорапогащника. Беше ме награбил пак през голямото междучасие в една празна стая. Аз си мислех че ще си играем както преди на ебане през гащите и го оставих да ме бара между краката и по дупето. Но този път Дани си беше извадил парчето и го сложи върху дупето ми. Не беше ми свалил чорапогащника, само беше бръкнал в него отпред и ми бараше путето. След малко движенията му станаха по бързи и започна да се изпразва. Опръска ми целия чорапогащник със сперма. На полата ми също имаше бели петна. Даже върху обувките ми имаше капки от неговата сперма.
    Миличка, ходи си набий една ..., защото виждаме, че имаш нужда, та да се кротнеш и да спреш да си представяш някакви работи с някакъв Дани, че ги пишеш и във форума.. Нищо лично обаче се излагаш много жестоко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си