.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 266
    Повече от фен
    ебати тъпата тема, ебати тъпият въпрос, ако искате ходете в църква да прайте секс, то наистина от нямане кво да прайте само простотии, а и това даскало съвсем си е изгубило значението вече. Ма напрао не мога да разбера как може да има толкова тъпи хора..

Град
    --------------------------
    Не и не бих го направила. Отврат!
    Здравейте!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от lady1
    Не и не бих го направила. Отврат!
    ти си на 12, ще те питаме ние след 3 години като те засърби путката.

Не...
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Град
    На стадиона за бягане.
    Не съм.
    Running is my drug and I am overdosed ..

да..има тръпка дан те фанат а-у забавно е

Супер фен Аватара на flo0pY
    Едвам изтрайвам там бе хора ;дд
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Супер фен Аватара на ccdesigns
    аз бих го направил след някоя-друга година. какво пречи? навсякъде освен на това "точно определено място за правене на секс" е интересно и има тръпка да не ви хванат. аз лично бих правил на много такива публични места.. ;д от тия, дет обичат тръпката съм (ако може така да се каже).
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

И аз не съм но много бих искал да пробвам

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от Angeliki Виж мнението
    Аз винаги ходя с голямо желание на училище защото там ми се случват много сексуални удоволствия. Забелязала съм че заголените ми бедра действат като магнит на момчетата. Затова винаги ходя с къси полички на училище. Момчетата като ме видят направо полудяват. Постоянно се въртят около мен и ми бъркат под поличката. Пускат ми ръце навсякъде, даже в класната стая през междучасията или из коридорите. А има един Даниел, с него ми става най голям кеф. Той като ме сграбчи отзад ме притиска сгъната на някоя маса, така че да съм хубаво надупена. След това си пъха едната ръка под поличката ми и започва да ме опипва между бедрата, а с другата си ръка ми гали гърдите. После парчето му става твърдо и ми го търка в дупето все едно че ме ебе ама през гащите. И това ми го прави всеки ден, като ме награби и се разтрепервам от възбуда.
    Ай млъкни,бе!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на trabi_bs
    на никой не му се ходи доброволно на даскало , че и секс да прави там .само на таванските поцещения които се водят покрив е най-безлюдно

Супер фен Аватара на flo0pY
    Тая ме приби с тоя коментар
    Последно редактирано от flo0pY : 02-14-2012 на 18:31
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Ако си толкос закъсал/а ... ;хх Да се обарват да, 90% го правят ама чак секс, свирки и т.н ... простотия си е

Голям фен Аватара на supersonic0
    Аз винаги ходя с голямо желание на училище защото там ми се случват много сексуални удоволствия. Забелязала съм че заголените ми бедра действат като магнит на момчетата. Затова винаги ходя с къси полички на училище. Момчетата като ме видят направо полудяват. Постоянно се въртят около мен и ми бъркат под поличката. Пускат ми ръце навсякъде, даже в класната стая през междучасията или из коридорите. А има един Даниел, с него ми става най голям кеф. Той като ме сграбчи отзад ме притиска сгъната на някоя маса, така че да съм хубаво надупена. След това си пъха едната ръка под поличката ми и започва да ме опипва между бедрата, а с другата си ръка ми гали гърдите. После парчето му става твърдо и ми го търка в дупето все едно че ме ебе ама през гащите. И това ми го прави всеки ден, като ме награби и се разтрепервам от възбуда.
    Ххахахах ама си вярваш а?

Цитирай Първоначално написано от supersonic0 Виж мнението
    Ххахахах ама си вярваш а?
    много май,ако е истина искам в нейното даскало

Бе я се виж ве като кривокрака мечка албинос си(била магнит )!!!

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Определено ми се искаше докато бях на училище....... е още ми се иска де
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Много модерни станаха троловете по българските форуми, huh?

Хахах секс в училище? това е най-голямата глупост, при мен най много съм се натискала с някого и кис, нищо повече, няма да тръгна точно там да правя секс.. не е публичен дом : )

Повече от фен Аватара на flawless_
    От всички възможни места на света, училището ли ви остана като единствено, където да се лашкате/натискате?

Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    От всички възможни места на света, училището ли ви остана като единствено, където да се лашкате/натискате?
    И аз това се чудя на доста хора, които може би половината си фантазират че са го правили, но дори да са.. явно вече училищата заприличват на публични домове.. доста жалко !
    Признавам че и на мен ми се е случвало в училище като ме опипва някой или се натискаме, да ми се доправи .. но се сдържам просто не е там мястото : )

Що да мълча? Нали затова е този форум, за да си говорим за секс. С никой друг не мога да споделя такива неща. Нямам брат или сестра и се чувствам самотна. Ако кажа на майка ми за това което ми правят момчетата в училище сигурно ще ми се развика или ще ми забрани да обличам къси полички. А това е най голямото наказание за мене щото като съм с панталон или джинси момчетата не ми обръщат много внимание. Някои пак ме натискат през междучасието щото знаят че си трая и не викам ама удоволствието не е същото. По голям кеф ми става като ме барат на голо.
    Барай си се сама увас на голо .. върви на дискотека лапай в кенефите и т.н ама училището не е точното място за " късите ти полички "

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Що да мълча? Нали затова е този форум, за да си говорим за секс. С никой друг не мога да споделя такива неща. Нямам брат или сестра и се чувствам самотна. Ако кажа на майка ми за това което ми правят момчетата в училище сигурно ще ми се развика или ще ми забрани да обличам къси полички. А това е най голямото наказание за мене щото като съм с панталон или джинси момчетата не ми обръщат много внимание. Някои пак ме натискат през междучасието щото знаят че си трая и не викам ама удоволствието не е същото. По голям кеф ми става като ме барат на голо.
    абе майкати ще ти се развика и то има защо.....приличаш на онези които работят на магистралата тебе само момчешкото внимание ли те интересува бе? боже тия хора се множат всеки изминал ден o.o има толкова други неща ти за едните момчета си се фанала все едно нищо друго не съществува е сори ама си мязаш на леко момиче и ако бъркам някъде съфорумници ела ме бийте

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    абе майкати ще ти се развика и то има защо.....приличаш на онези които работят на магистралата тебе само момчешкото внимание ли те интересува бе? боже тия хора се множат всеки изминал ден o.o има толкова други неща ти за едните момчета си се фанала все едно нищо друго не съществува е сори ама си мязаш на леко момиче и ако бъркам някъде съфорумници ела ме бийте
    ако това от снимката е тя не бъркаш изобщо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си