- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс в училище?
ебати тъпата тема, ебати тъпият въпрос, ако искате ходете в църква да прайте секс, то наистина от нямане кво да прайте само простотии, а и това даскало съвсем си е изгубило значението вече. Ма напрао не мога да разбера как може да има толкова тъпи хора..
Не и не бих го направила. Отврат!![]()
Здравейте!
Не...
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Не съм.
Running is my drug and I am overdosed ..
Едвам изтрайвам там бе хора ;дд
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
аз бих го направил след някоя-друга година. какво пречи? навсякъде освен на това "точно определено място за правене на секс" е интересно и има тръпка да не ви хванат. аз лично бих правил на много такива публични места.. ;д от тия, дет обичат тръпката съм (ако може така да се каже).
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
И аз не съм но много бих искал да пробвам![]()
на никой не му се ходи доброволно на даскало , че и секс да прави там .само на таванските поцещения които се водят покрив е най-безлюдно
Тая ме приби с тоя коментар
Последно редактирано от flo0pY : 02-14-2012 на 18:31
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Ако си толкос закъсал/а ... ;хх Да се обарват да, 90% го правят ама чак секс, свирки и т.н ... простотия си е![]()
Определено ми се искаше докато бях на училище....... е още ми се иска де![]()
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Хахах секс в училище? това е най-голямата глупост, при мен най много съм се натискала с някого и кис, нищо повече, няма да тръгна точно там да правя секс.. не е публичен дом : )
От всички възможни места на света, училището ли ви остана като единствено, където да се лашкате/натискате?
И аз това се чудя на доста хора, които може би половината си фантазират че са го правили, но дори да са.. явно вече училищата заприличват на публични домове.. доста жалко !
Признавам че и на мен ми се е случвало в училище като ме опипва някой или се натискаме, да ми се доправи .. но се сдържам просто не е там мястото : )
абе майкати ще ти се развика и то има защо.....приличаш на онези които работят на магистралата тебе само момчешкото внимание ли те интересува бе? боже тия хора се множат всеки изминал ден o.o има толкова други неща ти за едните момчета си се фанала все едно нищо друго не съществува е сори ама си мязаш на леко момиче и ако бъркам някъде съфорумници ела ме бийте