- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Расисти ли сте? ..
Расистка съм и не мога да понасям циганите, само като ги видя колко са черни, мръсни и мазни ми се повръща. Обичам да общувам с чистоплътни хора. Също така циганите са проклети същества които знаят само да правят мръсно на другите. Не ги понасям.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
според мен всеки е малко или повече расист, но зада го осъзнае трябва да попадне в мултинационална среда
I aM a pArTeyH аНиМаЛ
Всъщност точно "мултинационалната среда" е основна предпоставка за успешно интеркултурно възпитание и ключовите му характеристики - толерантност, хуманизъм и т.н.
Липсата на досег с други култури, националности, етноси, раси и пр. е предпоставка за насаждане на предразсъдъци. Разликата е в това, че... когато имаш контакт с "другите", ти ги приемаш и свикваш с тях. (Е, не е задължително, но в повечето случаи).
Интересно какво ви кара да си мислите, че не сте расисти, ако мразите само цигани...
Иначе съм много анти на всякакъв вид дискриминация и се паля ужасно много на тая тема.
Обаче ще си го спестя сега.
Мне...но и честно казано понякога и самите хора си го правят така,че да се обръщат към тях по расистки начин.
Може да не си расист но да си имаш едно на ум![]()
Както от негрите се мислят все за онеправдани ,циганите за неразбрани итн то това си е белег на расата който трябва да го имаш предвид но това не те прави расист![]()
П.с. ако 1 човек е интелигентен и добре възпитан няма значение какъв е цветът на кожата му![]()
Не харесвам голяма част от турците. Цигани също не ми допадат.