.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Hybrid View

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Расистка съм и не мога да понасям циганите, само като ги видя колко са черни, мръсни и мазни ми се повръща. Обичам да общувам с чистоплътни хора. Също така циганите са проклети същества които знаят само да правят мръсно на другите. Не ги понасям.
    значи това тъкмо щях да кажа сега, че расист означава човек, който мрази ВСИЧКИ други раси, не само една от тях, и аз мразя циганите, но да речем негрите не, нито пък азиатците.....
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    значи това тъкмо щях да кажа сега, че расист означава човек, който мрази ВСИЧКИ други раси, не само една от тях, и аз мразя циганите, но да речем негрите не, нито пък азиатците.....
    Знам че расист значи това, но аз досег с негрите и другите раси нямам, за разлика от циганите
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Глупости говориш. : )

Иначе като ви гледам вашите представи за расизъм... аз съм за няколко доживотни присъди за престъпления срещу човечеството. хахахах

според мен всеки е малко или повече расист, но зада го осъзнае трябва да попадне в мултинационална среда
    I aM a pArTeyH аНиМаЛ

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Maltesiers Виж мнението
    според мен всеки е малко или повече расист, но зада го осъзнае трябва да попадне в мултинационална среда
    Всъщност точно "мултинационалната среда" е основна предпоставка за успешно интеркултурно възпитание и ключовите му характеристики - толерантност, хуманизъм и т.н.
    Липсата на досег с други култури, националности, етноси, раси и пр. е предпоставка за насаждане на предразсъдъци. Разликата е в това, че... когато имаш контакт с "другите", ти ги приемаш и свикваш с тях. (Е, не е задължително, но в повечето случаи).

Повече от фен Аватара на Taam
    Интересно какво ви кара да си мислите, че не сте расисти, ако мразите само цигани...

Иначе съм много анти на всякакъв вид дискриминация и се паля ужасно много на тая тема.
    Обаче ще си го спестя сега.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Taam Виж мнението
    Интересно какво ви кара да си мислите, че не сте расисти, ако мразите само цигани...

Иначе съм много анти на всякакъв вид дискриминация и се паля ужасно много на тая тема.
    Обаче ще си го спестя сега.
    Не спестявай нищо.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    мм .. не

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мне...но и честно казано понякога и самите хора си го правят така,че да се обръщат към тях по расистки начин.

Може да не си расист но да си имаш едно на ум
    Както от негрите се мислят все за онеправдани ,циганите за неразбрани итн то това си е белег на расата който трябва да го имаш предвид но това не те прави расист

П.с. ако 1 човек е интелигентен и добре възпитан няма значение какъв е цветът на кожата му

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Не харесвам голяма част от турците. Цигани също не ми допадат.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Научете се да пускате анкети!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си