Първоначално написано от nymphadora Къде къде по-опасни наркотици има от тревата,пък и щом е позволена в няколко държави,смятай. Иначе на училище не е оферта да идеш напушен,на мен специално ми се спи през цялото време Това, че е "позволено" от държавата не значи, че е безопасно. За справка - алкохол И така...тезата ти се пропука ;d ПС - мен пък ефекта на коза вече не ме кефи... не обичам да се чувствам инертен и заспал... ефекта на амфетите е за предпочитане ;d
Първоначално написано от iLovePussyJuice Това, че е "позволено" от държавата не значи, че е безопасно. За справка - алкохол И така...тезата ти се пропука ;d ПС - мен пък ефекта на коза вече не ме кефи... не обичам да се чувствам инертен и заспал... ефекта на амфетите е за предпочитане ;d my point exactly. Не си падам по унасящия ефект, а и самото пушене ми е един страшно неприятен процес. Предпочитам да съм енергична и лека
Последно редактирано от casuall : 03-15-2012 на 23:44
о0о даа пуших преди доста често но както казваш омръзва да се чувстваш инертен и заспал. Пък съм вземал и няколко пъти линийки амфети и кока и чувството много по яко
Правила