.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Повече от фен Аватара на bbadass
    Аз те разбирам и също бих реагирала като теб. Всъщност това ми се е случвало Права си, няма как да е забравил, то си се изписва. Видяла ли си го на линия този ден? Може изобщо да не е бил. А ако си сигурна, че има симпатии към теб, може би не е могъл да измисли нищо оригинално На твое място бих го поздравила
    П.П. Не обръщай внимание на нападките на другите

Цитирай Първоначално написано от bbadass Виж мнението
    Аз те разбирам и също бих реагирала като теб. Всъщност това ми се е случвало Права си, няма как да е забравил, то си се изписва. Видяла ли си го на линия този ден? Може изобщо да не е бил. А ако си сигурна, че има симпатии към теб, може би не е могъл да измисли нищо оригинално На твое място бих го поздравила
    YEYYYY радвам се че писа и сподели подобна случка Супер съгласна съм Благодаря ти много!!! ; !!!!

П.П И добре няма

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от gabchety9 Виж мнението
    YEYYYY радвам се че писа и сподели подобна случка Супер съгласна съм Благодаря ти много!!! ; !!!!

П.П И добре няма
    Хората имат склонност да се съгласяват само с мненията които на тях им харесват.Не приемай останалите коментари като нападки, а като съвети от странични наблюдатели.Все пак не си длужна да ни послушаш, но щом си искала мнението трябва да го приемеш.Поздрави го и не се впрягай много минал е месец от празника ти все пак ...
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Цитирай Първоначално написано от bbadass Виж мнението
    Относно въпроса Видяла ли си го на линия този ден? Да видях го на линия 100%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си