- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте го в Море / Басейн ?
Здравейте, реших да направя такава тема от интерес.. не знам дали се повтаря.И така правили ли сте го в море или пък басейн?
Аз лично не съм, защото не съм много голям
и понеже въображението ми се развинти ако някой е пробвал дали няма някоя акула да дойде и да закуси...
![]()
други идеи няма да давам ! Същото ли е чувството?
Последно редактирано от BeCool : 02-20-2012 на 19:22
Не, и не бих го направила! Най-много да си докарам някоя инфекция.
Мръсна морска вода, пясък, водорасли и секс. Не ми се връзва.
А на басейни по принцип не ходя, така че директно ги изключвам като вариант.
Виж вана или джакузи е друго нещо. И все пак по-скоро като прелюдия. Водата не е лубрикант.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да, в морето 2-3 пъти , но не ми харесва особено. Заради водата нещата се случват по-трудно и се губи баланс![]()
Няколко пъти съм получавала лека инфекция от замърсена вода в басeйн имах песачинки в пикучния мехур сумати време се лекувах .. неможех да уринирам правилно - Едва ли някога ще правя пък секс във басейн или море.. Иначe съм го правила на водна среда само че в банята![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Няколко пъти в морето.
Интересно е, но наистина има голяма вероятност от инфекция.
Не бих го направила пак.![]()
Не съм. Принципно ми се е искало в морето да пробвам. В басейн изключено... избягвам да посещавам такива места.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, в морето.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не съм, но съм много навита.
Това лято смятам да пробвам поне в басейн. Виж, за морето съм малко с резерви, щото наистина има много мизерии вътре, но басейна не мисля, че е чак толкова лоша идея.
Абе вие хора страдате от комунистически синдром.
Шибаното в случая обаче е,че много се протрива.Въобще не е хубаво.
Да, наистина се протрива. Тръпката е яка, ама усещането не толкова![]()
в басейн,яко е само дето ,като се изцвъка във водата.....едва го събрахме..... :Д
Дам, в море, но не беше нещо особено!
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Не ми звучи добре :д
Нямам намерение да пробвам във водна среда.
И не изглежда добре.
Правил съм го във вана, ама е тъпо.. даже се пренесохме в леглото и довършихме там... и в морето ще е същата работа
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЕ ! Всеки един човек който се притеснява за своете и за здравето на партньора си, не би го направил ! Не знам какъв човек трябва да си за да не се сетиш за риска