.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Без да имам никаква идея и да гледам в интернетите, трябва да има нещо общо с това, че баща им се е покръстил, а имената са библейски.

Въпросът ти обаче е ирелевантен, защото антисемитизмът е характерен за германския националсоциализъм, но не и за българския национализъм. Да, знам, че радикалните елементи възприемат идеологията на Хитлер дословно обикновено, но чисто идеологически, българският национализъм не включва антисемитизъм като елемент.
    Антисемитизмът и т.н. се появяват в началото на 20 век, а Германия се появява като държава доста по-късно.

А не мислите ли, че просто гореизброените не са били Българи? Иначе това, което казваш е логично. Браво!

Извън това, да те питам - имаш ли хора извън интернет, с които да обсъждаш общественозначимите въпроси? Защото ми прави впечатление, че повечето кофаджии са умни деца, чийто приятели в реалния живот са простаци

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Антисемитизмът и т.н. се появяват в началото на 20 век, а Германия се появява като държава доста по-късно.
    Това е такава глупост, че не знам от къде да започна... Антисемитизъм има от римско време, а Германия е основана 1871.

А не мислите ли, че просто гореизброените не са били Българи? Иначе това, което казваш е логично. Браво!
    Тъй като намекваш, че са евреи, не, не са евреи. Друг е въпросът, че тогава българин е имало съвсем друго значение, което и до ден днешен е неясно.

Извън това, да те питам - имаш ли хора извън интернет, с които да обсъждаш общественозначимите въпроси? Защото ми прави впечатление, че повечето кофаджии са умни деца, чийто приятели в реалния живот са простаци
    По принцип се мъкна само с хора, които смятам за минимум равностойни като интелект, но не всички се интересуват от политика и история колкото мен. Но някои се интересуват.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Това е такава глупост, че не знам от къде да започна... Антисемитизъм има от римско време, а Германия е основана 1871.

Тъй като намекваш, че са евреи, не, не са евреи. Друг е въпросът, че тогава българин е имало съвсем друго значение, което и до ден днешен е неясно.

По принцип се мъкна само с хора, които смятам за минимум равностойни като интелект, но не всички се интересуват от политика и история колкото мен. Но някои се интересуват.
    Ясно, значи ти си най-умният И да се направя и аз на много умен, ще ти кажа, че Германия не е създадена 1871, а е обединена тогава

А какво имаш предвид, че българин е имало съвсем различно значение и какво значи това, че е неясно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си