- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, наистина!
Щом те мислят за дебелана и зубърка ти пък направи така, че да не те мислят. Промени се малко в положителна посока, дотолкова че да не ти се присмиват и да те обиждат. Можеш да поотслабнеш и да смениш прическата. Тогава може и да те забележи. А за това че ти викат зубърка не се впрягай! Да си умна не е срамно! И не се подценявай! Тази промяна ни е нужна на всички, защото не знаеш след това какво може да се случи.... Късмет с любовта.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Ако наистина си "зубърката и дебеланата" в класа той няма да те хареса,но все пак се пробвай!Като за начало му вземи скайп,фб и т.н след това излизайте,но с обща компания,пишете си и му покажи,че се интересуваш от него!Аз мисля,че не те харесва,но нищо не ти струва да опиташ!![]()
Имам му и скайпа, и фейса! Често му пиша, но той на мен не.. Уж щяхме да излизаме, но в последния момент нещата се объркаха.. А килограмите НЯМА да ги кажа!!)
MitkoLowe youu
![]()
Според мен е глупаво да променя външният си вид заради някого.Аз лично не бих се чувствала добре с човек който гледа само външният ми вид..,е да вярно можеш да положиш някакви усилия ако не се харесваш,но го направи за себе си,а не за някой друг!Колкото до момчето според мен не си струва особено,а и щом е от класа от личен опит ти казвам,че не се получават добре нещата.На 13 сте и може би тази година ще кандидатствате,така че може след като вече се разделите и попаднете в друга среда да забравиш за него,а ако все още имаш чувства и той към теб нещата могат да станат по-лесни защото вече не сте в един клас (е освен ако не ви приемат в едно училище)!Авторке и според мен няма как да е обич,да може да не е просто увлечение,а нещо по-силно,но определено не е любов.И аз доскоро си мислих,че обичам някого,но за моята възраст (14) не мисля,че това е възможно - любовта е относително понятие!Все пак пожелавам ти успех и давай смело,поговорете малко на тази тема,покажи му,че имаш интерес и дано нещата се получат!
Ясна ми е ситуацията.. виждала съм такива като теб и него ..
Не искам да те обезкуражавам но.. едва ли някога ще станете повече от съученици .. Щом казваш, че си "зубарката" предполагам че доста често преписват от теб? Така ли е .. ако му предложиш да препише от теб ако иска сигурно това ще е единствената ви близост.. пак ти казвам просто съм виждала такива случаи като твоите..не се захващай с него , да сигурно си падаш по леко лоши момчета .. хубави и с по разкрепостен характер, но те не са за теб .. Само във филмите го има това със сближаването на 2та типа хора..
Но все пак моя съвет е - Не се предавай ! Каквото и да става .. говори с него .. ако трябва прави първи крачки и т.н, но отреже ли те веднъж, просто не прави грешката да се занимаваш с него по- нататък ..
Авторката "обича" и е на 13. В почти всеки коментар си противоречи. Obvious troll is obvious![]()
Tи четеш ли какво пишеш?! Един пък казваш че бил красив после бил грозен, обиждал те после не те е... Последно?!
Ти нямаш 13 години => не знаеш какво е любов и не можеш да кажеш просто така че го обичаш без да познаваш човека. Може да си влюбена (малко ми се вярва), но не го обичаш със сигурност. Просто го харесваш. Когато бях 5-6ти клас и аз бях г/д като теб - харесвах едно момиче и вече мисля че я обичам, но в следствие разбрах че това не е обич а просто увлечение.
Стой си на гъза - криеш възрастта си, което показва, че си малко и не знаеш какво искаш/чувстваш и така нататък. + Не го обичаш, харесваш го! Прави разлика между двете.